To je to što me zanima!

Prijevremene izbore podržava 31,6 posto građana Hrvatske

Prema istraživanju, 14,2 posto građana smatra da nas nikakvi izbori neće spasiti od propasti, a njih 13 posto ne zna ili nema stajalište o prijevremenim izborima
Vidi originalni članak

Agencija Promocija Plus je provela istraživanje kako bi provjerili koliko građana želi prijevremene parlamentarne izbore. Za prijevremene izbore je 31,6 posto građana, dok je protiv njih 41,2 posto građana, javlja HRT.

14,2 posto građana smatra da nas nikakvi izbori neće spasiti od propasti, a njih 13 posto ne zna ili nema stajalište o prijevremenim izborima. Vlada i predsjednik Hrvatske tako za sada nemaju razloga raspisivati prijevremene izbore.

Sindikati su najavili kako će na dan izborne šutnje 18. svibnja organizirati veliki prosvjed, a takvu akciju podržava 26,9 posto građana, dok njih 30,2 posto to ne podržava. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • 05.05.2013.

    Nažalost prijevremeni izbori nemaju smisla jer nema TREĆE opcije. A to bi po meni trebao biti HRVATSKI BLOK, sve stranke osim sdp i hdz zajedno u nastojanju da se spasi Hrvatska i hrvatski građani (namjerno nisam napisao Hrvati nego hrvatski građani). Vlada spasa sastavljena od stručnjaka BEZ PLAĆE, na dobrovoljnoj bazi, bez ikakvih troškova. E onda bi se vidjelo tko je pravi domoljub.

  • ekhnaton 05.05.2013.

    i što ako i budu prijevremeni izbori? mogu birati između koalicije hdz-a ili koalicije sdp-a.... još se najviše stvari pokrenulo kad je kosorica došla na vlast, samo jbg nije stigla promijeniti sve ministre... zašto ne naprave princip da je preduvijet za poziciju nekog ministra i diploma iz istog područja + obvezno slušanje i polaganje moralnih načela i osnova ekonomije?

  • ivanfilip 05.05.2013.

    Od tolikih izbora anketirani vjerojatno ne znaju na koje izbore su usmjerena pitanja u najnovijoj anketi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare