To je to što me zanima!

Kaos na A1: Prevrnuo se brod, kolona duga oko 7 kilometara

U nesreći nije bilo ozlijeđenih, ali prevrnuta prikolica i vozilo na cesti izazvali su kilometarsku kolonu. Vučna služba stigla je na mjesto nesreće i uklanja prikolicu...
Vidi originalni članak

Zbog prevrnute prikolice s brodom promet na autocesti A1, između čvorova Bosiljevo 2 i Ogulin u smjeru juga, teče otežano. 

U nesreći nije bilo ozlijeđenih, ali prevrnuta prikolica i vozilo na cesti izazvali su kilometarsku kolonu. HAK navodi da se stvorila kolona duga sedam kilometara.

Vučna služba stigla je na mjesto nesreće i uklanja prikolicu. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • UNPROFOR 14.07.2018.

    Pa išao 120km i normalno je da ga je prikolica okrenula , kad pametnjakovići misle, da sa prikolicom ide kao i bez nje ! E pa ne ide , jer trajler okonća kod svakog spuštanja u moru i ležajevi prije ili kasnije nastradaju , pa je dosta samo malo blokiranja točkova i pregrijavanja ležaja kod takve brzine dosta da odjednom ispada , da je vozio u suprotnom pravcu AC ! A sad se čudi ko majmun ofarbanom plafonu ! Najveća sigurna brzina je kod ovakvoga tereta 80km !

  • ajetodoo 14.07.2018.

    ....Ivanu Klakaru potopija/ prevrnija se brod..

  • merida_1 14.07.2018.

    Zaista,ovi ljudi nisu normalni,za par dana uživanja na moru oni sebe opterečuju ovakvim problemima,stvarajuć usputni kaos..uzmi pasoš par neophodnih kupačih i šolde i pamet na pašu,,a ne opteretit se ovakvim teretom,gužva na moru, gužva na cesti, radi ovakvih debila...

Komentiraj...
Vidi sve komentare