To je to što me zanima!

Prilikom kontrole: Francuz i Britanac napali policajca u Puli

Policijski službenik uspio je blokirati udarac, no tada ga je 18-godišnjak uhvatio za rame ne bi li ga spriječio u daljnjem postupanju. Policajci su tada primijenili nad mladićima sredstva prisile
Vidi originalni članak

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, pulska je policija utvrdila sumnju da su 18-godišnji francuski i 19-godišnji britanski državljanin počinili kazneno djelo prisile prema službenoj osobi.  

Naime, 31. kolovoza oko 1 sati, policijski službenici su na Puntiželi pristupili mladićima radi utvrđivanja identiteta te je tada 19-godišnjak počeo negodovati i zamahnuo je rukom u smjeru glave policijskog službenika. Policijski službenik uspio je blokirati udarac, no tada ga je 18-godišnjak uhvatio za rame ne bi li ga spriječio u daljnjem postupanju. Policajci su tada primijenili nad mladićima sredstva prisile i priveli ih u policijsku postaju.

Osumnjičeni su po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 31. kolovoza u večernjim satima, privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • watcher012 02.09.2019.

    Policajaca uhvati za rame... Pa kaj ti panduri nemaju nikakvu obuku za obranu??

  • AmbrozStubički 02.09.2019.

    Znači nacionalno motiviran??? Iz mržnje??

  • 02.09.2019.

    Ne bi bilo na odmet da napišete da se na Puntiželi održavaju dva zadnja festivala elektronske glazbe koja su raj za dilere i partyanere.

Komentiraj...
Vidi sve komentare