To je to što me zanima!

Primorac: Kriminalci će se sami prijavljivati u zatvor

Dragan Primorac u maniri Chucka Norissa izjavio je kako će se kriminalci sami prijavljivati u zatvore nakon što on postane novi hrvatski predsjednik
Vidi originalni članak

Nezavisni predsjednički kandidat Dragan Primorac u Jastrbarskom najavio je da će se nakon pobjede na izborima prvo obračunati s korupcijom. Poručio je i da će se kriminalci sami prijavljivati u zatvore nakon što on postane predsjednik.
 - Vrijeme je za predsjednika koji nije potrošen, povezan s različitim interesnim skupinama i kojeg nitko ne drži u šaci - kazao je Primorac.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • ricky8 24.11.2009.

    ma nema Primorac šanse, prema ovoj velikoj anketi: http://www.trecihrvatskipredsjednik.com/ je trenutno na 5,1 %... nemoguće je u tako kratkom vremenu do izbora skupiti dovoljno da uđe u drugi krug!

  • Darkman 24.11.2009.

    Dragan Primorac - Biografija Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac, liječnik je i znanstvenik, ravnatelj zagrebačke Poliklinike Sveti Duh 2, te docent na medicinskim fakultetima u Splitu i Osijeku. Rođen je 7. lipnja 1965. u Banjaluci. Osnovnu i srednju školu završio je u Splitu, a medicinu je diplomirao na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u srpnju 1991. godine, gdje je i doktorirao 1997. Jedan je od utemeljitelja analize DNK u forenzičkoj medicini u Hrvatskoj i suosnivač Laboratorija za kliničku i sudsku genetiku KB Split. Autor je 48 znanstvenih radova. Kao istraživač, a kasnije i kao nastavnik radio je šest godina na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Connecticutu, SAD. Usavršavao se na Institutu za patologiju američke vojske, Forenzičkom laboratoriju Connecticut State Police i u američkim znanstvenim institucijama, a sudjelovao je i u međunarodnim istraživanjima. Redoviti je član Američke akademije za sudsku medicinu te više drugih znanstvenih institucija u SAD-u i medicinskih društava u Hrvatskoj. Autor je genetičkih istraživanja koja su dovela do novih spoznaja o podrijetlu Hrvata. Dobitnik je brojnih međunarodnih i domaćih priznanja, među kojima Nagrade za životno djelo Sveučilište u New Haevenu (SAD) 2002., te nagrade za doprinos forenzičkoj znanosti Instituta za forenzičke znanosti, SAD. Od 2003. član je Vlade Republike Hrvatske te obnaša dužnost Ministra znanosti, obrazovanja i športa.

  • prljavi mile 23.11.2009.

    Bunika čini svoje! :-))))))))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare