To je to što me zanima!

Primorac: Moj čuvar nije nikog napao, jer ga nemam

Prema pisanju bosanskih medija Primorčev 'tjelohranitelj' naredio je Željku Komšiću da se pomakne nakon čega je nastalo naguravanje...
Vidi originalni članak

Čuo sam za te insinuacije, ali ja nemam tjelohranitelja jer na njega nemam pravo. Imam samo vozača koji nije sudjelovao u nikakvom incidentu - kratko je rekao ministar Primorac koji danas putuje u SAD. Prema pisanju bosanskih medija Primorčev navodni 'tjelohranitelj' naredio je Željku Komšiću, predsjedavajućem predsjedništva BiH da se pomakne. Onda ga je navodno gurnuo pa je interveniralo Komšićevo osiguranje. Dvije skupine tjelohranitelja počele su se naguravati. Incident je završio kad su Komšićevi čuvari doslovno razoružali Primorčeve, javio je Dnevni Avaz. Cijeli incident odigrao se na dodjeli "Večernjakova pečata", nagrade BiH izdanja Večernjeg lista, koja je održana u subotu u Hrvatskom domu "Herceg Stjepan Kosaca" u Mostaru. Predsjednik Komšić na svom je blogu napisao da ga nitko nije napao već je sve bio nesporazum. Dnevni Avaz će u sklopu teksta objaviti demantij Ministarstva.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • udrugabu 04.02.2008.

    ..kakav gazda takvi i tjelohranitelji..

  • vemi 04.02.2008.

    \"Komšićevi čuvari doslovno razoružali Primorčeve\"??????? Ministre Primorac, vrijeme je da promijenite tjelohranitelje. Ovi su očito nesposobni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare