To je to što me zanima!

Primorac: Pravi kandidat HDZ-a je zapravo Bandić

Dragan Primorac pozvao je opet protukandidate da pokažu imovinske kartice. Obrušio se i na Nadana Vidoševića. Primorca je podržao HSP
Vidi originalni članak

Predsjedničkog kandidata Dragana Primorca HSP je u Vukovaru predstavio kao kandidata kojega će podržati na izborima. Primorac je tom prilikom istaknuo kako ga ne čude otvoreni napadi suparnika te da je on na njih u potpunosti spreman. Obrušio se na Nadana Vidoševića pozivajući ga, kao i ostale kandidate da pokažu svoje imovinske kartice od početka 90-tih.
- Kako je moguće da netko početkom 90-tih ima stan od 40 kvadrata, a danas je među najbogatijim Hrvatima - pitao se Primorac dodajući kako se neki kandidati u fotelji predsjednika žele zaštiti od zatvora i kaznenih prijava za korupciju.
- Postoji mogućnost da se na izborima izabere predsjednik koji će svoj imunitet iskoristiti da legalizira svoje kriminalne radnje - dodao je Primorac. Ustvrdio je također i da Andrija Hebrang nije pravi kandidat HDZ-a, nego je to zapravo Milan Bandić, obzirom da su HDZ i SDP umrežene stranke.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Bili Joso 12.12.2009.

    Pravi kandidat HDZ-a je dr. Andrija Hebrang. Andrija Hebrang ide u drugi izborni krug, odnosno politički ring, a protivnik je Ivo Josipović. Hebrang i Josipović ne udaraju ispod pojasa, ali čvrsto se drže za pojas. Pobijedit će humanost , domoljublje i socijalna osjetljivost. Zna se!

  • mmarko 11.12.2009.

    Dragan Primirac, 1991 u kolovozu u jeku napada na Vukovar, kao mladi splitski doktor putuje u SAD. Ali on nije počeo svoju karijeru u Splitu. Kako nije položio prijemni ispit na medicini on je upisao stomatologiju u Sarajevu, zatim stomatologiju u Zagrebu pa se preko komunjarskog direktora Medicinskog fakulteta u Zagrebu dr. Škrbića prebacuje se u Split na medicinski fakultet ( !!!! ). U tome mu je pomogla politička podobnost-član SKJ od 16 -te godine. HSP je stvarno našao pravog kandidata kojeg će poduprijeti, izdajicu i dezertera, osobu koja tuče žene. Strašno i jadno.

  • spiderman 11.12.2009.

    Kung fu Dragan ima obraza se pojaviti u javnosti, a svakodnevno tuče svoju jadnu ženu. Pa vi žene sada glasajte za sileđiju, psiho nasilnika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare