To je to što me zanima!

Princ Charles dobio mail s opisom Maddiene otmice

Glavni portuglaski istražitelj Goncal Amaral skinut je sa slučaja Maddie jer je izjavio da britanska policija radi samo ono što želi bračni par McCann
Vidi originalni članak

Inspektora Amarala je kritika na račun britanske policije i obitelji McCann stajala pozicije u spomenutom slučaju. Osim njegove smjene pojavio se e-mail poslan na adresu princa Charlesa u kojem se tvrdi kako je Maddie oteo bivši zaposlenik Ocean Cluba Mark Warner. Pretpostavlja se da je mail poslan princu jer je dao javnu podršku istrazi te u slučaju Maddie.
Britanci su se prilično zakačili na ovu teoriju jer je detaljno opisano na koji način je izvršena otmica, a čak i postoji osoba koja je nekoliko dana prije nestanka dobila otkaz u spomenutom klubu. Ta ženska osoba, čiji identitet nije objavljen, dobila je otkaz jer se posvađala sa šefom, a otmicu je izvršila kako bi mu se osvetila, piše News of the world.
Nestanak Madelaine McCann još nije riješen, a svakodnevno se javljaju razne dadilje, sobarice i dokazi koji razvijaju potpuno druge teorije. Tako je dadilja koja je čuvala Maddie izjavila kako je vidjela muškarca koji nešto poput tijela baca u jezero, pa se govorilo kako su roditelji Maddie predozirali tabletama, pa da je pala niz stepenice, a onda su njeno tijelo stavili u zamrzivač i zakopali ga na skrivenome mjestu. Od nestanka curice prošla su 153 dana.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare