To je to što me zanima!

Priopćenje policije: Fehir nije htio podnijeti kaznenu prijavu

U priopćenju iz PU Primorsko-goranske stoji kako dosadašnja istraga nije pokazala da su Riječanina Igora Fehira (24) oteli muškarci u uniformama hrvatske policije
Vidi originalni članak

Policijska uprava Primorsko-goranska poslala je priopćenje o slučaju mladog Riječanina Igora Fehira (24) koji tvrdi da su ga oteli nepoznati muškarci i odveli u Italiju. Naglašavaju kako usko surađuju s talijanskim kolegama kako bi što prije riješili slučaj.

Iz policije kažu kako Fehir nije podnio kaznenu prijavu niti je pristao na liječnički pregled u Hrvatskoj, kako bi se utvrdile njegove ozljede već se sada u istrazi koriste dokumentacijom iz Italije. U priopćenju stoji kako dosadašnja istraga nije pokazala da su Igora oteli muškarci u uniformama hrvatske policije. 

- S obzirom na činjenicu da je kriminalističko istraživanje u tijeku, te da se sve okolnosti još utvrđuju, obavještavamo javnost da nismo u mogućnosti javno iznositi pojedinosti iz izjava koje je mladić dao policiji - navodi se u priopćenju iz PU Primorsko-goranske.

Dodaju da su njihovi policajci postupali u skladu sa svojim ovlastima te da u nijednom trenutku nisu ugrozili Igora Fehira i njegov integritet. Čim istraga bude okončana o svemu će izvijestiti nadležno državno odvjetništvo.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • milbona 05.07.2012.

    vec sam prije rekla da je ovaj muljator i da tu nesto ne stima....

  • tekila 05.07.2012.

    dosadan je

  • bubetina 05.07.2012.

    Čovjek je samo htio 5 minuta slave , ništa više .

Komentiraj...
Vidi sve komentare