To je to što me zanima!

Priprema se: Kolinda će ovog ljeta pročitati sve o ekonomiji

Kolinda Grabar Kitarović se u rujnu vraća u Hrvatsku. Do tada će pročitati svu literaturu koja joj može koristiti u borbi za tron. Na jesen će je podržati i Baroso
Vidi originalni članak

Od vremena Franje Tuđmana, nijedan kandidat HDZ-a nije dobio takvu priliku života. Ona je prva HDZ-ova kandidatkinja za predsjedničku dužnost koja nije predodređeni autsajder, poput Mate Granića, Andrije Hebranga, Dragana Primorca ili Jadranke Kosor. No od 30-ak posto anketne podrške do 51 posto, ipak je velika razlika...

Neće blatiti Josipovića

Tijekom ljeta predsjednička kandidatkinja HDZ-a neće voditi kampanju, to joj onemogućuje radni ugovor s NATO-om, i to joj zapravo ide na ruku, ali će se maksimalno pripremati za nju, kaže nam izvor blizak vrhu HDZ-a.

- Čita mnogo knjiga, naročito onih o gospodarstvu, o hrvatskim gospodarskim temama, ali i o stranim gospodarskim temama. Kampanju će voditi na pozitivan način - neće napadati niti ocrnjivati protivnika, neće se nabacivati blatom na nj nego će nastojati nametnuti pozitivnu, mobilizacijsku, proaktivnu sliku Hrvatske.

Vjeruje da Josipović ne može pokazati uspjeh

Naš sugovornik nastavlja kako će Kolinda Grabar Kitarović ignorirati sve napade na sebe kao na ženu, i spuštanja bilo koje vrste.

- Ići će na stručnost i okupljati tim. U rujnu se vraća u Hrvatsku. Našu će zemlju posjetiti i Barroso, koji će se sastati s Ivom Josipovićem i Zoranom Milanovićem, ali će na predsjedničkim izborima dati jasnu podršku Kolindi Grabar Kitarović - kaže naš sugovornik, otkrivajući još jedan detalj kampanje.

>>> Više u Expressu...

Idi na 24sata

Komentari 99

  • vilim 12.07.2014.

    Upravo na ovoj slici kada je malo bolje pogledam izgleda kao travestit, muškarac koji se oblači u žensku odjeću ??...

  • prepri43 07.07.2014.

    Učenje je proces koji traje cijeli život! Najgori su oni koji misle da znaju sve i da ne trebaju više ništa naučiti! Takvih je kod nas najviše! U nekoliko mjeseci se ne može mnogo naučiti o ekonomiji, ali se mogu usvojiti osnovna znanja potrebna za odabir pravih savjetnika iz tog područja.

  • zendraf 07.07.2014.

    Super. Idioti studiraju ekonomiju godinama, pišu magisterije, doktorate... a ona će sve to savladati u jednoj predizbornoj kampanji. Ti naši političari su zaista fenomeni, blago nama i državi našoj s njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare