To je to što me zanima!

Pripremali napad: Kodžomana pratili i dok dijete vodi u školu

Za premlaćivanja bivšeg šefa uprave Dinama Kodžomana Sabljo i Vuletić je angažirao Josipa Devčića i Sinišu Žalca, sumnjaju istražitelji...
Vidi originalni članak

Tomislav Sabljo i Đorđe Vuletić su od 20. do 27. ožujka 2019. pratili Igora Kodžomana kako bi pripremili napad na njega.

Za petama su mu bili po cijele dane, od jutra dok je dijete vodio u školu, pa odlaska na posao i povratka doma. Pomno su tražili trenutak u kojem bi ga bilo najlakše napasti bez najmanje rizika po napadače. Za premlaćivanja bivšeg šefa uprave Dinama Kodžomana dvojac je angažirao Josipa Devčića i Sinišu Žalca, sumnjaju istražitelji.

Njima su naložili da ga teško ozlijede te su ga i oni počeli pratiti. Od napada su odustali kad je Vuletić primijetio da su ga, dok je pratio Kodžomana, snimile nadzorne kamere. Istražitelji sumnjaju i da se Sabljo 6. prosinca 2017. oko 3 sata u svojemu Mercedesu S63 AMG dovezao do Rujanske u Zagrebu u izviđanje. Kad je utvrdio da se na parkiralištu nalazi VW Golf 4 šefa sigurnosti Dinama Krešimira Antolića, oko 5.30 sati se vratio dovezavši za sada nepoznatog muškarca koji je vozilo zapalio. 

Tko je naručitelj?

Đorđe Vuletić (na slici) je angažirao dvojicu da prebiju Kodžomana.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • adika 08.07.2019.

    Ma dajte to već posređujte te lopove i kriminalce , ne trošite pare poreskih obveznika pa ih poslije oslobodite.Ako to ne znate ili ne možete pustite vojsku da to sredi , ili lovačka društva

  • zelenbostan 08.07.2019.

    Ljudi, ne budite ludi!!!! Zar ste toliko naivni da ne vidite da je ova afera lansirana upravo kad se lome koplja oko ostavke ili ne-ostavke jednog ministra-lopova???? Zar ne vidite da uvijek, ali ama baš uvijek, pukne neka nogometna (ili s nogometom povezana) afera "u pravom trenutku". Sada je pažnja naroda usmjerena na ovo... jer je trenutno nogometno mrtvilo, inače bi se raji servirala kakva direktna nogometna poslastica.... Ljudi, ne budite naivni. Ovo jesu kriminalci, ali zašto su ćopljeni upravo sada???

  • Paleontolog 08.07.2019.

    Znaci mercedes s63 amg im je sluzbeno vozilo? 😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare