To je to što me zanima!

Pripremate li svoje tijelo već za sunčanje na plaži?

Ako već sada krenete s tjelesnim pripremama i solarijem, do ljeta ćete izgledati kao ekipa iz Baywatcha. No jeste li krenuli s pripremama?
Vidi originalni članak

Hoćete li se na plaži sramotiti strijama, "venecijanerom" oko trbuha (naslagama sala dostatnima da vas spase od potapanja), celulitom i ostalim nemilim pojavnostima koje na plaži bodu oko i nagrđuju krajolik? Ili ćete tjedan-dva prije mora sve pokušati riješiti na brzinu, kampanjski, kupovinom čarobnih kremica, dijetalnih pripravaka, liposukcijom? Ili ste kao marljiv i izvrstan đak u školi života već sad počeli s uklanjanjem svih nepravilnosti? Tu bismo trebali dodati i pravodobni odlazak u solarij, kako biste na plaži izgledali kao da ste na njoj rođeni te čišćenje organizma od svih nezdravih materija.
U koju grupu vi spadate?

Idi na 24sata

Komentari 15

  • elenora 12.05.2009.

    naravno,,,

  • MalipasKira 11.05.2009.

    Vidi što me popljuje ovaj depresivni narod.. :D

  • miss freedom 11.05.2009.

    da spremam se.ne znam odkud platit račun za struju i telefon,kredite.bavim se proizvodnjom hrane,koju eto,otkupljivač pomalo već i ne treba,jer ima iz uvoza,pa eto,u tom duhu razmišljam ja kak dalje preživjeti i spremam se na more.samo mi se nekak čini da bi mogla malko pristati u vrapču,za odmor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare