To je to što me zanima!

Pripremite tople jakne: Snijeg će za Uskrs zabijeliti Hrvatsku

Dnevne temperature u narednih par dana neće prelaziti 8 stupnjeva Celzijevih, a u cijeloj zemlji bit će oblačno. Moguće je da idućih dana u planinama padne snijeg
Vidi originalni članak

U vrijeme uskrsnih praznika, umjesto sunčanog vremena i prosječnih temperatura očekivanih za proljeće, tanke jakne zamijenit će zimski kaputi i toplija odjeća.

Prema informacijama iz Meteo centra, tijekom vikenda bit će jako oblačno. U subotu poslijepodne i u noći na nedjelju očekuje se jaka kiša. Jutarnje će temperature biti i do 5 stupnjeva niže, između 2 i 4 stupnja. Najviša dnevna temperatura bit će 8 stupnjeva.

Nadamo se da kiša neće prerasti u nevrijeme kakvo je u četvrtak oko 18 sati zahvatilo Karlovac i Karlovačku županiju. U Dugoj Resi padala je tuča, a prema pisanju KA portala, neki su građani pokrivali dekama automobile kako ih led ne bi oštetio. Ubrzo nakon toga olujno nevrijeme s kišom zahvatilo je i Zagreb.

Moguće je da u idućih nekoliko dana na vrhovima planina padne i snijeg.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zdrawe 07.04.2012.

    a di vi crpite podatke za te prognoze??? ocito vas neko vara, haha

  • skolara 06.04.2012.

    ma dajte, ja više prognozi ništ ne vjerujem jer već nisu "pogodili" dobrih 1 mjesec prognozu, za takvo vrijeme su govorili da bude i na početku ovog tjedna pa nije bilo ništ od toga..kakve jakne, još malo i idemo se kupat na more :D

  • user_140683 06.04.2012.

    Bjela koka bjela jaja snjela, grad i sela zatrpala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare