To je to što me zanima!

Prišćan, kojeg je policajac lupio, umro od upale pluća

Policajac Davor Latin (38) bio je u pritvoru sedam dana jer je udario Gabru Prišćana (52), koji je u petak umro u bolnici. Suđenje čeka na slobodi
Vidi originalni članak

Pomoćnik načelnika PP-a Zlatar Bistrica Davor Latin (38) ne bi trebao odgovarati za smrt Gabre Prišćana (52) iz Konjščine, koji je u petak umro u bolnici u Novome Marofu. U listopadu ga je, tijekom krim-obrade, udario policajac Latin. Glavom je lupio u željezni ormar te pao u komu. Probudio se, ali je međuvremenu imao moždani udar. No neslužbeno doznajemo da su prvi rezultati obdukcije pokazali da je tri mjeseca nakon udarca preminuo zbog teške upale pluća. Odvjetništvo u Zaboku ipak će na suđenju zatražiti mišljenje sudskog vještaka. Tek tad će odlučiti hoće li policajca teretiti i za teške ozljede sa smrtnom posljedicom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • buzdovan 28.01.2008.

    Prišćan je dobio udarac. Od tog je udarca prilikom pada zadobio teške ozljede glave i pao je u komu! Probudio se i dobio moždani udar. Poslije moždanog udara leži. Od ležanja i slabe ventilacije pluća dobija hipostatsku pneumoniju. Umire od \"upale pluća\". Gospodo, zaključak je vrlo jednostavan! Budući da je udaren u glavu, a umro je od upale pluća, to nema veze jedno s drugim. Da li vi znate koliko su glava i pluća udaljeni...

  • nedohvatljiv 28.01.2008.

    ajoj... uz dobrog vještaka sve je moguće.. i da čovjek koji kao posljedicu udarca glavom tko zna gdje a koje je posljedica udarca \"otvorenom šakom\" ima moždani udar i na kraju umre od posljedica upale pluća.. a sve je moguće inicirao jedan udarac \"otvorenom šakom\"... molim Boga da ne dopadnem tim osobama (iz bilo kojeg razloga) kojima dlanovi vape za takvim udarcima.. jer i meni bi mogli dijagnosticirati da sam umro zbog.. možda toga što sam u trenutku uhićenja bio gripozan.. zbog posljedica virusa gripe tipa A... MA DAJTE.. dolazimo čak i na to da se ne zna u domovinskom ratu tko je žrtva a tko agresor... ima li NETKO tko mi može reći u OVOM slučaju TKO je žrtva a tko agresivan (ops. agresor)??

  • entoni 28.01.2008.

    Da ih ima koji pretjeruju i idu iznad dopuštenog ima da se za neke stvari čovjek IRONIČNO smije pa se krivo tumači, jer se ne vide izrazi lica, no žuriti sa optužbama bolje ne baš ! Ne cvijetaju ruže nigdje previše tako ni u MUP-u za koji vjerujem da bude preispitao sve vezano za slučaj gospodina . Inače počivao u miru Božijem !

Komentiraj...
Vidi sve komentare