To je to što me zanima!

Pritvorili ga na mjesec dana zbog sumnje da je silovao kćer

Neslužbeno doznajemo kako je osumnjičeni odbacio optužbe te se branio tvrdnjom da mu podmeće bivša žena od koje se razveo. Sudac mu je ipak odredio pritvor
Vidi originalni članak

Zbog sumnje da je u više navrata silovao maloljetnu kćer muškarca s područja Zagrebačke županije sudac istrage je pritvorio na mjesec dana. U ćeliji je završio kako ne bi mogao utjecati na svjedoke ili ponoviti nedjelo. Neslužbeno doznajemo kako je osumnjičeni odbacio optužbe te se branio tvrdnjom da mu podmeće bivša žena od koje se razveo. Tužiteljstvo je tražilo da ga se, s obzirom da je navodno nedjelo počinio u više navrata, pritvori i zbog osobito teških okolnosti, no sudac istrage je taj zahtjev odbio.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zizi55 16.07.2013.

    Koliko,ali koliko...moras biti bolestan ??????

  • papajaOO7_1 15.07.2013.

    Treba uzeti u obzir i mogućnost da mu je žena smjestila, jer žalosno je da se bivši supružnici uništavaju preko leđa djece, a ne bi bio ni prvi ni zadnji takav slučaj!

  • StjepanMarkuš 15.07.2013.

    ako je taj "neotac" normalan , bez milosti bi ga trebalo osuditi na maksimalnu kaznu koja je predviđena za incest. Ako pak se utvrdi da nije normalan , kao takvog ga treba izolirati u instituciju dok je god je spolno aktivan.Slučaj treba dobro istražiti i vidjeti dali su optužbe bivše žene doista istinite.Osveta zna nekad proizvesti i lažne optužbe, što znači da ne bi isto tako bilo uredu zatvoriti ne dužna čovjeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare