To je to što me zanima!

Priveli devet ljudi: Oduzeli im drogu, oružje i vojnu opremu

Tijekom pretrage domova policija je pronašla i oduzela ukupno 821,9 grama marihuane, 44 rastuće biljke indijske konoplje, automatsku pušku, vojnu opremu...
Vidi originalni članak

Akcija Smokey, koja se provodila u cilju suzbijanja zlouporabe opojnih droga, kao i svega što je vezano za ilegalnu proizvodnju i prodaju na području Međimurske županije, završila je ovih dana. Nakon kriminalističkog istraživanja i sumnje da su počinili ukupno 22 kaznena djela vezano za drogu privedeno je devet ljudi.

Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu provedene su pretrage domova i drugih prostora na više adresa, pri čemu je pronađeno i oduzeto ukupno 821,9 grama marihuane, 44 rastuće biljke indijske konoplje, visine od 8-12 cm, 70,3 grama sjemenki indijske konoplje, 2,3 grama gljiva psilocibin, automatska puška kalibra 7,62 mm, 26 komada puščanog streljiva, dijelovi oružja i vojne opreme, te 3 digitalne vage.

Uhićeni su u utorak, 5. ožujka predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske, a potom dovedeni Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu, gdje su ispitani, nakon čega ih je osmero pušteno da se brane sa slobode, a jednom je određen istražni zatvor.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 06.03.2013.

    Zna se jako dobro i tko ima doma, u vikendici ili autu ilegalne suvenire iz rata i poraća. Policijo daj nagradu svakome tko prijavi susjeda, rođaka, slučajnog poznanika ili bilo koga kod koga se nađe ilegalno oružje !!!! evo u ovoj današnjoj samoubilačko-talačkoj situaciji, mislite li da otac na kojeg je pucao sin, nije znao da sin ima dva pištolja i pušku doma? Naravno da je znao, mogao je sam uzeti to oružje i odnijeti ga u policijsku postaju....e sad više nema sina.

  • Tiranosaurus 06.03.2013.

    Pak bu žiža poskupjela

  • LucijaGrlić 06.03.2013.

    samo naprijed ali malo cesce jer u svakom kvartu se lako sazna tko i gdje prodaje razne vrste opijata Policija treba cesce izvoditi ovakve akcije

Komentiraj...
Vidi sve komentare