To je to što me zanima!

Priveli djevojku (29) u Zagorju, sletjela u kanal i odbila alkotest

Vozačica (29) automobila nije prilagodila brzinu kretanja i na izlasku iz zavoja je prešla preko pune crte i završila u kanalu
Vidi originalni članak

U zagorskom mjestu Police u utorak oko 5 sati došlo je do prometne nesreće s materijalnom štetom u kojoj je sudjelovala 29-godišnja hrvatska državljanka, izvijestila je PU krapinsko-zagorska.

Vozačica (29) automobila nije prilagodila brzinu kretanja osobinama i stanju ceste te je izlaskom iz zavoja izgubila kontrolu nad upravljačem, prešla preko središnje pune razdjelne crte te vozilom sletjela van ruba kolnika u odvodni kanal.

Tijekom daljnjeg nadzora odbila je alkotestiranje, te joj je određeno zadržavanje radi vožnje pod vidnim utjecajem alkohola i smještena je u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, alkohola.

Zbog počinjenih prekršaja iz čl.51. st.1., čl. 181. st.1., Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv vozačice slijedi podnošenje Optužnog prijedloga.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • toma789 09.08.2023.

    žena, 29 godina i pijana. toj treba zabraniti da bide roditelj, jer sigurno nije sposobna biti ista, ako će uopće znati tko joj je napravio dijete kada bude tako pijana

  • darko122 09.08.2023.

    To ni Zagorka, to je dotepenka, Zagorka bi s 3,0 dopeljala doma bez ogrebotine, jedino bi joj negdo moral pomoći da zide z auta van, malo nam vu glave tede dela antigravitacijski sustav, kak i astronautima  na mesecu.

  • potvrda za sve 09.08.2023.

    Tko je mjesni načelnik..... Sting?

Komentiraj...
Vidi sve komentare