To je to što me zanima!

Priveli državljanina BiH jer je krijumčario migrante iz Sirije

Policija sumnja da je muškarac (32) na vinkovačkom području preuzeo šest državljana Sirije koji su ilegalno ušli u Hrvatsku iz Srbije i prevezao ih do Novačke gdje ga je zatekla policija
Vidi originalni članak

Koprivnička policija je u utorak dovršila kriminalističko istraživanja nad 32-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine, zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela ''Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske Unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma''.

KOD BJELOVARA Krijumčario migrante, zaustavili ga policajci, iskočio iz vozila i pobjegao: Uhićen je isti dan...

Sumnja se da je osumnjičeni u nedjelju, 8. studenoga, u namjeri pribavljanja protupravne imovinske koristi na vinkovačkom području preuzeo šest stranih državljana Sirije koji su prethodno ilegalno ušli u RH iz Srbije, te ih prevezao do Novačke, gdje su zatečeni po policijskim službenicima.

NESREĆA NA MORU Migranti su isplovili iz Turske u Grčku: Utopilo se dijete (6)...

On je predan pritvorskom nadzorniku, gdje čeka prvo ispitivanje u državnom odvjetništvu. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Squadron de la Muerte 10.11.2020.

    ZASTO Policija ne zaustavi svako vozilo BIH i srpskih registarskih oznaka i provjeri pod 1. radi li se o ratnim zlocincima koje trazi hrvatsko pravosudje2. prevozi li emigrante i potencijalne teroriste bez i jednog indetifikacijskog dokumenta 3. dali se u vozilu nesto sverca i odvozi opljackano iz Hrvatske4. dali netko od pljackasa Hrvatske sa dvojnim drzavljanstvom upravo zeli pobjeci iz Hrvatske kako bi bio nedostupan Hrvatskom pravosudju5. dali vozac ima kupljenu Putovnicu koju je pribavio od domacih veleizdajnika itd !??

Komentiraj...
Vidi sve komentare