To je to što me zanima!

Priveli ga zbog sumnje da je izbo nevjenčanu suprugu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Varaždin: Kristijan Milovec (26) priveden je zbog sumnje da je u srijedu ubio svoju nevjenčanu suprugu. Sutkinja je odredila pritvor od 30 dana
Vidi originalni članak

Varaždinska policija i dalje istražuje smrt 24-godišnje djevojke iz okolice Varaždina. Njezino truplo ležalo je u srijedu poslije 17 sati na kućnoj adresi u Donjem Knegincu.
Obdukcijom su na truplu pronašli više reznih te ubodnu ranu. Pokraj nje u lokvi krvi ranjen je ležao i djevojčin nevjenčani suprug Kristijan Milovec (26). Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva, ozlijeđenog Kristijan Milovca su uhitili u varaždinskoj Općoj bolnici, gdje je bio smješten, a varaždinska je policija protiv njega podnijela kaznenu prijavu. Kaznena prijava predana je istražnoj sutkinji Županijskog suda u Varaždinu, Biserki Plesničar, koja je Milovca saslušala te mu odredila pritvor od 30 dana, nakon čega su ga sproveli u Zatvorsku bolnicu u Zagrebu. Kristijan je prije bio prijavljivan zbog zloporabe opojnih droga te imovinskih delikata, kaže glasnogovornica tamošnje policije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • entoni 21.03.2008.

    A kaj planira drago pravosuđe \"zbog sumnje\", tak se to sada zove? Jadna žena !

  • buzdovan 21.03.2008.

    Kao što sam već napisao, ovaj šupak nije uopće teže ozlijeđen! Jadnicu je okrutno zaklao, a sebe je malo rezuckao. Kao, htio se ubiti? Moš\' misliti!? Uvijek ista shema ponašanja ovakvih papaka. Prvo divljaju, luduju i ubiju, a onda glume nekakve žrtve. Da si se zaista mislio ubiti onda bi to i napravio. Fuj!

  • mistery 21.03.2008.

    stvarno mi nije jasno sta to znaci nevjencana supruga!!! ako je udana onda je supruga,ako nije onda je cura,djevojka ,sta li vec!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare