To je to što me zanima!

Priveli Gruntovčane, Čačić kaže da su njega reketarili

Radimir Čačić tvrdi da se susretao s korupcijom dok je pokušavao graditi u Zagrebu i dodaje da je takva praksa već poprimila štetne dimenzije
Vidi originalni članak

U Županijski sud u Zagrebu u četvrtak nešto iza osam sati policija je privela 21 osumnjičenog u akciji Gruntovec. Njih će ispitati istražni sudac, a protiv još petero policija je podnijela samo kaznenu prijavu i za njih nisu zatražili pritvor.
Do srijede je uhićeno 25 ljudi, a za jednim se još traga. Policija ih je pratila i prisluškivala, a pomagao im je prikriveni istražitelj.
- Nikada nisam upoznao Anđela Miloša niti do sada čuo za njega - rekao je Radimir Čačić, komentirajući spor oko zgrada u Preku, u kojima je navodno Miloš ucjenjivao Čačićev Coning.
Uhićeni odvjetnik Miloš u vrijeme najveće moći Ivića Pašalića bio je njegov pomoćnik u Uredu Franje Tuđmana.
- Često su papiri u redu, ali se pojavi detalj koji može ugroziti projekt. Tada se nude nagodbe koje morate platiti. Zemljište Coninga u Zagrebu je od 1994. bilo čisto i nakon par godina se odjednom na dio upisao Ivan Hudoletnjak, koji je povezan s Vladimirom Zagorcem - dodao je Radimir Čačić.
Bivši predsjednik Zagrebačkog odvjetničkog zbora J. Črnko rekao je da nije problem u ovima koji su potplatili, već u tisućama koji čekaju da to naprave, što im omogućuje takav sustav.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • udrugabu 13.12.2007.

    ..nikica, je, je SDP i Linić bi zatvorili pipe svima osim Vrhovnicima,Štrokovima i svojim lupežima ...ukinulli bi radnička prava , smanjili rodiljne naknade, smanjili plaće i mirovine( sve su to radili kad su bili na vlasti)...si ti zaboravila da su oni već imali priliku pokazati šta znaju pa osim navedenog nisu pokazali ništa...dušica draga, rat nije izgovor,ali krajevi o kojima pričaš nisu bili u ratnim područjima i otprije (još u vrijeme bivše Juge) su bili razvijeniji od Like , Slavonije...

  • gardy 13.12.2007.

    čačić je vodeći u korupciji,,,i prijedsjednik teniskog saveza.nije to slućajno

  • bronx77 13.12.2007.

    10 puta si bio i cehok bi trebali biti zahvalni? ovdje je rijec o cijeloj zupaniji koju cacic vrhunski vodi. a tesko da su nas izvukle obradive povrsine jer hdz-ova politika nikad nije isla na ruku seljacima. kakav god da je cacic zna radit svoj posao

Komentiraj...
Vidi sve komentare