To je to što me zanima!

Priveli i pustili svećenika zbog nasilja u obitelji! Ima i 2 djece

Svećenik Željko Z. (48) u vezi je s mlađom ženom već 15 godina. Imaju dvoje djece. Predaje vjeronauk u tri škole. Ravnateljica jedne škole čula je da svećenik ima oružje
Vidi originalni članak

Policija je osmog prosinca privela pa pustila svećenika Željka Z. (48) iz Rušćice u Općini Klakar na području Brodsko-posavske županije zbog nasilja u obitelji. Osumnjičen je zbog nasilja nad desetak godina mlađom ženom s kojom je u vezi 15-ako godina i imaju dvoje djece. Poznat je po zbirci puževih kućica koju je skupljao desetak godina, piše Večernji list. Predavao je vjeronauk u tri škole u župi Klakar i tamo nikada nije stvarao probleme. Ravnateljica škole Vesna Šimić rekla je kako je čula da su ga priveli jer ima oružje i šokirana je.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • NitkoPoseban 17.12.2010.

    Ono što mu najviše zamjeram je da je taj čovjek za razliku od puno Hrvata imao "posao u rukama". Predavati vjeronauk u četiri škole i zaraditi plaću mogao je i kao laik. Potrebnu školu ima. Dakle samo je trebao skinuti mantiju i nastaviti živjeti kao normalan čovjek s obitelji i poslom koji radi i sada. Ne napraviti to, već smišljeno 15 godina kao svećenik "živjeti u grijehu" je tako bezobrazno prema iskrenim vjernicima i tako bahato da se ne da riječima izreći. Nada se da će ga crkva izbaciti iz svojih redova a licencu za vjeronauk izgubiti isti čas.

  • čeha 17.12.2010.

    Uf, nema Tita 100 godina !!!

  • trešnja 17.12.2010.

    Svećenstvo si je samo izglasalo svoj celibat,a ne ljudi.Nadalje,u Svetom pismu nigdje ne piše da ljudi koji propovjedaju vjeru ne smiju imati svoju obitelj,ali piše da vjeru ne smije propovjedati nitko tko sam po njoj ne živi...eto sad vi vidite ili bolje rečeno sami pročitajte!!!! I sami apostoli su imali svoje obitelji,ne svi,ali to nema nikakve veze sa vjerom.Svećenstvo se je odlučilo za celibat zbog svojih vlastitih interesa,nemaju obitelji,nemaju prema nikome nikakve obaveze,a i večina ih je istospolno usmjerena !!! Idite u popove i imat ćete slobodne "ruke",a u duhovni život oni ionako ne vjeruju,jer da vjeruju ne bi se usudili toliko lagati i varati ljude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare