To je to što me zanima!

Mlatili dječake: Ovo je huligan kojeg su priveli u Vukovaru

Podsjetimo, u subotu 6. siječnja pripadnici navijačke skupine Bad Blue Boys pretukli su grupu dječaka od kojih su dvojica zadobili teške tjelesne ozljede
Vidi originalni članak

Prema neslužbenim informacijama iz PU vukovarsko – srijemske uhićena je još jedna osoba koja se dovodi u vezu s premlaćivanjem skupine 15-godišnjaka u središtu Vukovara koje se dogodilo u subotu 6. siječnja, prenosi Večernji.

Ukupno je do sada privedeno petero ljudi u vezi s premlaćivanjem dječaka u centru grada. 

Glasnogovornik PU vukovarsko – srijemske Dragoslav Živković kazao je kratko kako policija i dalje provjerava sve okolnosti te kako će i danas u javnost iznijeti nove informacije.

Podsjetimo, grupa od desetak pripadnika navijačke skupine BBB, bez ikakvog povoda, u subotu navečer je u centru Vukovara pretukla pet maloljetnika od 15 godina. Dječaci su teže ozlijeđeni. Roditelji kažu da poznaju neke napadače, prepoznala su ih i napadnuta djeca. Neki nisu iz Vukovara nego iz okolnih mjesta. 

Kako su 24sata prva objavila prije tri dana, najmanje jedan napadač bio je u grčkom zatvoru zbog navijačkih nereda u Ateni koji su izbili u kolovozu prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • štreberica 10.01.2024.

    I sada ako DP opet  izjavi da je za sve kriv AP bit će ponovo popljuvan ili...

  • štreberica 10.01.2024.

    Hm, huliganima bi trebalo prebrojiti rebra.

  • centarfor9 10.01.2024.

    Nasilničko ponašanje Članak 238 .......

Komentiraj...
Vidi sve komentare