To je to što me zanima!

Priveli muškarca (33): U busu iz BiH pronašli kilogram trave

Neslužbeno doznajemo, droga čija se ukupna vrijednost može procijeniti na oko 100.000 kuna bila je namijenjena ilegalnom tržištu narkotika i opijata Njemačke
Vidi originalni članak

U srijedu oko 21 sat na graničnom prijelazu Stara Gradiška prilikom redovne granične kontrole u autobusu bosanskohercegovačkih registarskih oznaka pronađeno je više od jednog kilograma marihuane, priopćila je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.

Policijski službenici su provodeći kontrolu vozila, putnika i prtljage u autobusu bosanskohercegovačkih oznaka u prtljazi 33-godišnjeg putnika (državljanin Bosne i Hercegovine) pronašli PVC vrećicu, a tijekom daljnje suradnje policije i carine potvrđene su sumnje policijskih službenika te su od osumnjičenika oduzeli vrećicu u kojoj se nalazilo 1.052 kilograma ove droge. 

Policijski službenici su u četvrtak oko 22.45 sati 33-godišnjaka uz kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predali pritvorskom nadzorniku PU brodsko-posavske, a potom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje. 

Neslužbeno doznajemo, droga čija se ukupna vrijednost može procijeniti na oko 100.000 kuna bila je namijenjena ilegalnom tržištu narkotika i opijata Njemačke.

 Tridesettrogodišnjaku prema odredbama Kaznenog zakona RH prijeti kazna zatvora od jedne do 12 godina. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bianconeri_zg 09.01.2018.

    Kila vrijed 8 milijardi eura a ne mizernih 100 000 kn 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🍻

  • 1runner 07.01.2018.

    Kud je sad krenuo kad je pojava n ulwz/izlaz zbog pravoslavnog badnjaka/bozica. Mogo je izabrati i jos gori dan kad su jos veće kontrole

  • domoljub029 06.01.2018.

    Trava je lijek,,,slažem se,,,svakodnevno rabim oko 10 grama jer inaće nisam svoj,a što godišnje iznosi oko 5 kila

Komentiraj...
Vidi sve komentare