To je to što me zanima!

Priveli muškarca u bolnici, bludničio nad dječakom (10)

U policiji su potvrdili da su nakon istrage pacijenta (64) prijavili za bludne radnje. Prijava je išla redovnim putem pa su ga, nakon krim obrade, pustili na slobodu
Vidi originalni članak

Dječak je bio pacijent Očne klinike na dječjem odjelu bolnice Sestara milosrdnica u Vinogradskoj ulici u Zagrebu. Na istoj klinici, na odjelu za odrasle, liječio se i 64-godišnji muškarac. Kako se u utorak u prijepodnevnim satima našao na dječjem odjelu u četvrtak nismo doznali. Navodno je nasrnuo na dječaka i počeo ga dirati po intimnim dijelovima tijela. Na sreću sve su vidjeli zaposlenici bolnice koji su priskočili i spriječili ga da i dalje napastuje dječaka. Potom su pozvali policiju. 

U policiji su nam potvrdili da su nakon kriminalističkog istraživanja pacijenta kazneno prijavili za bludne radnje. Prijava je išla redovnim putem pa su ga, nakon obrade, pustili na slobodu. Neslužbeno doznajemo kako bludnik dosad nije poznat policiji zbog kaznenih djela. U bolnici u četvrtak nisu željeli razgovarati o nezapamćenom zločinu, piše Jutarnji list.. U šoku su jer se ništa slično dosad nije dogodilo ni u jednoj zagrebačkoj bolnici.

Kako neslužbeno doznaje Večernji list, roditelji su dječaka isti dan odveli iz bolnice te da dijete u bolnici nije poslano psihijatru zbog šoka. 

- Ne sjećam se sličnog slučaja u svom stažu - rekao je ravnatelj KBC Zagreb Željko Reiner. 

Psihijatar Domagoj Štimac iz Poliklinike za zaštitu mladih grada Zagreba kaže za Jutarnji list da radi 30 godina kao psihijatar te da se ne sjeća da se nešto slično dogodilo u Hrvatskoj. Dodaje da to treba zahvaliti činjenici da su pedijatrijski odjeli odvojeni od ostalih, ali da je ovo upozorenje da pažnje nikad dosta. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • think pink_1 23.12.2011.

    moje je dijete 2001. završilo u splitskoj bolnici nasreću na 1 dan radi sumnje na alergiju. Kada sam došla k njemu ušla sam na bolnička vrata, nigdje nikog da me upita gdje ću, u lift pa do čini mise 4. kata koliko se sjećam izašla iz lifta, sestre šetaju ,nitko me ne zaustavlja i bila kod bebe u sobi bez da me itko od zaposlenih primjetio i upitao kud ću. Toliko o sigurnosti.

  • kritičar06 23.12.2011.

    Za silovatelje je blaga zatvorska kazna, pa bio pedofil ili ne. Veću kaznu dobiješ ako ubiješ jelena nego čovijeka a naročito što se tiče pedofila i silovatelja. Terbalo bi uvesti kazne kao što su u pojedinim državama SAD-a.

  • kostobolja 23.12.2011.

    ma malo mi je priča nejasna, pacijent skočio na dječaka i dirao mu genitalije ,a onda pušten......ok moguće, a možda mu je to dijete(ili neko drugo dijete) uzelo nešto s ormarića (mobitel) i čovjek pošao da mu pretraži džepove i uhvate ga .... i naprave senzaciju..... ma priča mi je tako novinarska... jer da ga policija pusti a roditelji jednostavno bez tužbe i pomoći djetetu odvedu dijete!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare