To je to što me zanima!

Uhićen brat žrtve: Sumnjiče ga za smaknuće obitelji u Alpama

Uhićen je u Chessingtonu. Sumnjiče ga da je sudjelovao u ubojstavu Saada al-Hillija, njegove supruge Iqbal, njene majke Suhailom al-Allaf te francuskog bicikliste Sylviana Mollierova
Vidi originalni članak

Britanska policija uhitila je 54-godišnjeg muškaraca kojeg povezuje s ubojstvima četvero ljudi u francuskim Alpama u rujnu prošle godine. Daily Mail doznaje kako se radi o bratu ubijenog Saada al-Hillija, Zaidu. 

Sumnjivac je uhićen u Chessingtonu pod optužbom da je sudjelovao u izvršenju ubojstava Saada al-Hillija, njegove supruge Iqbal, njene majke Suhailom al-Allaf te francuskog bicikliste Sylviana Mollierova, javlja BBC. Obitelj je kampirala pored jezera Annecy kada je na njih izvršen napad. Njihove kćeri Zainab i Zeena preživjele su napad.

Prošli mjesec, policija iz Surreya zamolila je građane za pomoć u potrazi za vozilom, za koje se vjerovalo da ima britanske tablice, koje je viđeno kraj mjesta tragedije, 20 minuta prije.

Nakon ubojstva, Zaid je policiji tvrdio kako nije bio u svađi s bratom zbog nasljedstva. Sada je na ispitivanju u policiji.

>>Pokolj na istoku Francuske: Izrešetane četiri osobe

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Mima Šiš 24.06.2013.

    Ma da se radi o zlatnim slapovima koji ti svaki dan teku,hoće li mu saprati savjest i donijeti miran san, Ma kakvo nesljeđe, mislim da je to samo izlika za bolesni um.....

  • jožina 24.06.2013.

    i sigurno je veliki vjernik..... koja god vjera bila.

  • mudrica x 24.06.2013.

    neka institucije odrade svoj posao ima vremena za komentar to je najmanje važno

Komentiraj...
Vidi sve komentare