To je to što me zanima!

Priveli muškarca u Slavonskom Brodu, susjedi u šoku. 'Čuo sam viku i galamu iz haustora...'

Policija je odmah nakon dojave došla na mjesto incidenta, zatekli su u kući mrtvog muškarca, a neslužbeno doznajemo da se radi od državljanima Ukrajine. Kako je muškarac umro znat će se nakon očevida
Vidi originalni članak

Prolazio sam biciklom oko 13.30 sati i iz haustora čula se vika i galama, viknuo sam što se derete... Očito me nisu razumjeli, nastavio sam dalje svojim putem, rekao je Brođanin koji živi u susjednoj ulici.

Policija je odmah nakon dojave došla na mjesto incidenta, zatekli su u kući mrtvog muškarca. Krim policajci i dalje obavljaju očevid kako bi utvrdili kako je muškarac umro, a njima će se pridružiti Županijska državna odvjetnica, Mira Baričević.

Neslužbeno doznajemo da se radi od državljanima Ukrajine.

S obje strane ulaza u dvorište kuće postavljena je policijska traka, a pred ulazom dežuraju dva policajca koji ne dozvoljavaju prolaz tim dijelom Starčevićeve ulice koja je inače u rekonstrukciji. Žena koja živi na ulazu do kuće u kojoj je pronađeno mrtvo tijelo ne zna što se dogodilo.

- Nismo bili kod kuće, ali znam da na tom ulazu živi više podstanara, stranaca – rekla je susjeda i brzo zatvorila ulazna vrata.

U policiji večeras kažu da nemaju više informacija jer očevid još traje, a Mira Baričević, županijska državna odvjetnica kaže da nemaju nikakve čvrste dokaze o tome što se uistinu dogodilo i da će im za to trebati malo više vremena.

Policija je popodne izvijestila da je u prostorije policije dovedena jedna osoba koja se dovodi u vezu s dogadajem.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Marko Veliki 24.04.2024.

    hebali vas oni..kolke pare odu na njih a voze bolje aute od HDZ .a

  • MateoIvan74 24.04.2024.

    Dobro je kad se ubijaju međusobno, ali početi će i naše ljude ubijati, a onda?

  • blacknight 23.04.2024.

    tamo kao da je rat,jadna Slavonijo sto su od tebe učinili. ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare