To je to što me zanima!

Priveli su Martininog dečka jer zna nešto o nestanku

Policijska potraga za bivšom manekenkom traje već osam dana. Policija je pregledala granične prijelaze i nemaju informacija da je izašla iz zemlje
Vidi originalni članak

Policija još nije pronašla Martinu Horvat (28), Vukovarku koja je živjela na zagrebačkom Laništu. No tijekom nedjelje zbog njenog je nestanka krim-policija uhitila njezinog dečka, službeno su nam potvrdili u policiji. Nisu željeli reći zbog kojeg kaznenog djela su ga uhitili. Iz izvora bliskih istrazi neslužbeno doznajemo da ga policija povezuje s njezinim nestankom. On je, naime, posljednji kontaktirao s njom. Sumnjaju da joj je naudio. Policija je, doznajemo, zapečatila stan na Laništu u kojem je Martina živjela s dečkom. U subotu i nedjelju u stanu su bili i forenzičari koji su izuzimali tragove. Nakon prikupljanja dokaza krim-policija ga je uhitila.Trenutno se nalazi na ispitivanju u sjedištu krim policije u Heinzlovoj ulici. Policija je već ranije razgovarala s Martininim bratom Borisom Horvatom, prijateljicom Danijelom Pap i drugima koji su s Martinom na bilo koji način u zadnje vrijeme kontaktirali. Djevojka je ponijela latop, USB stick i putovnicu. Policija je pregledala granične prijelaze i nemaju informacija da je izašla iz Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Anaconnda 21.03.2010.

    @ bellaUna malo manje biti zaljepljena za tv i serije koje nemaju dodira sa realnim svijetom (poput csi) pa ces imati malo bolji osjecaj kako stvari u stvarnosti fukncioniraju :)

  • Čegevara 21.03.2010.

    Bojim se da se nije desilo ono najgore,najviše me živciraju slabiči koji ne mogu prihvatiti činjenicu da je vezi došao kraj i onda naprave zločin..

  • bellaUna 21.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare