To je to što me zanima!

Priveli vozača kamiona: To je ubojica koji je harao po Europi?

Policija sumnja da je napadač ubio prošle godine Carolin (27) u Njemačkoj te studenticu Lucile (20) 2014. godine u Austriji. Navodno je povezan s još nekoliko ubojstava
Vidi originalni članak

Njemačka je policija uhvatila muškarca za kojeg sumnjaju da je ubio Carolin Gruber (27) u studenom 2016.godine, piše Bild. Navodno je riječ o vozaču porijeklom s područja Rumunjske.

Podsjetimo, Carolin Gruber je ubijena u mjestu Endingen am Kaiserstuhl. Ubojicu povezuju s još jednim ubojstvom ako ne i više njih. Carolin je džogirala i nije se vratila kući. Tražili su je četiri dana. Mrtvo tijelo su našli u šumi. 

Policija sumnja da je isti napadač ubio 2014. godine i studenticu Lucile K. (20) u Austriji. Budući da su ubojstva počinjena u dvije različite zemlje, posumnjalo se da ubojica mogao biti vozač, najvjerojatnije kamiona koji se kreće po Europi.

Policija je istog napadača povezivala i s ubojstvom studentice Marije L. (19).

Ona je ubijena mjesec dana prije Carolin u mjestu koje je 30 kilometara udaljeno od Endingena. Nakon ubojstva Carolin njemačkoj su se policiji obratili kolege iz Švicarske. Rekli su im da rade na slučaju koji podsjeća na ubojstva Marije i Carolin. U srpnju 2015. je djevojka (26) iz Emmena biciklirala. Napadač ju je srušio na pod i silovao. Preživjela je, ali je bila teško ozlijeđena. Ostala je paralizirana.

Emmen se nalazi 150 kilometara zračne linije od Freiburga gdje je pronađena Marija. Da li je i s tim napadima povezan ovaj sumnjivac, pokazat će istraga. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • miDjet 06.06.2017.

    Ja(22 tada) još uvijek, nakon 2 godine čekam rješenje na sudu radi nasrta odrasle muske osobe (35 god, POMORAC) na mene, na mom radnom mjestu. Sad mi govore da bi to moglo poći zastaru... Zašto ne postoji zakon koji nas ŠTITI??? On slobodno šeta, još uvijek pripit iz dana u dan, kao i mnoge druge BUDALE u mogućnosti da još neku nedužnu curicu razvali šakom u glavu ili ne daj Bože što gore... Svakako rješenja nema, prava na odštetu očito nemamo, dok se BUDALE SLOBODNO BAHATE! Država to dozvoljava! Da nije tako, taj POMORAC KOJI NAPAD OPOVRGAVA IAKO SU GA KAMERE SNIMILE, BI PLATIO KAZNU! RH!

  • thedarkside 04.06.2017.

    Jel to onaj lik vozac zet autobusa ?

  • ichbin2 03.06.2017.

    sad je naje..., sad budu mu zakačili sve ubijene do njegove 15e godine, taman zgodno da se na naglo riješi hrpa neriješenih takvih kriminalnih slučaja

Komentiraj...
Vidi sve komentare