To je to što me zanima!

Prizemljili avion koji je letio iz Pakistana, uhitili dva muškarca

Uhitili su dvojicu muškaraca, koje sumnjiče za ugrožavanje zrakoplova. Muškarci su stari 30 i 41 godinu, a zrakoplov je sletio u zračnu luku Stansted pokraj Londona
Vidi originalni članak

Britanski lovci su u petak presreli putnički avion koji je putovao iz Pakistana te su ga prizemljili. Avion je trebao sletjeti u Manchester, a preusmjerili su ga u zračnu luku Stansted pokraj Londona, javlja BBC

Sigurnosne snage su uhitile dvojicu muškaraca, koje sumnjiče za ugrožavanje zrakoplova. Muškarci su stari 30 i 41 godinu, a zadržali su ih u policijskoj postaji. Izvijestili su kako su svi putnici iz aviona na sigurnom.

- Putnike će ispitati policija kako bi utvrdili o kakvim se točno prijetnjama radi i što su vidjeli tijekom leta. Organizirat će im prijevoz do Manchestera - izvijestili su iz zračne luke.

Zrakoplov je iz Lahorea uzletio oko 9.35 sati po lokalnom vremenu, a oko 14 sati je trebao sletjeti u Manchester. Prema još nepotvrđenim informacijama, posadi aviona su muškarci prijetili oružjem tijekom leta.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • LongliveUSAforever 24.05.2013.

    Nije mi jasno zasto im uopce omogucavaju da putuju u Evropu,,,ja bi im zabranio da nogom kroce na svetoj evropskoj zemlji.

  • CFC 1905 24.05.2013.

    Eto čime loše tumačenje vjere rezultira. Koji bi ti Bog želio ovakve tragedije, pokolje i ubojstva...

  • Cheryl_1 24.05.2013.

    Englezi su zakon

Komentiraj...
Vidi sve komentare