To je to što me zanima!

'Strašan je prasak bio': Autom probili zid, poginuo mladić (19)

Vozač (19) je na mjestu nesreće preminuo od zadobivenih ozljeda. On je izletio s ceste u jarak te se zabio u zid kuće. U autu su bili i mladići od 17 i 19 godina koji su završili u bjelovarskoj bolnici
Vidi originalni članak

U strašnoj tragediji jedan mladi život je izgubljen dok je mladiće od 17 i 19 godina u nedjelju iza 1 sat ujutro Hitna pomoć prevezla iz Velike Pisanice u bjelovarsku bolnicu gdje su ih zadržali na liječenju.

Pogledajte video

- Strašan je prasak bio, kao da je netko bombu bacio. Uplašio sam se od udarca. Nije se vidio auto dok nije netko naišao. Spremio sam se i izašao van. Jedan od mladića je izašao iz auta. Došlo je nas nekoliko, pokušali smo doći do njih u autu, ali nikako nismo mogli do njih - rekao nam je Josip Čeh. 

Vozač (19) je na mjestu nesreće preminuo od zadobivenih ozljeda. On je vozio Volkswagen Vento kutinskih registracija Ulicom hrvatskih mučenika u Velikoj Pisanici. Desnim kotačima zahvatio je desnu bankinu nakon čega je vozač izgubio nadzor nad upravljačem vozila i u zanošenju prešao na suprotnu stranu kolnika, sletio u lijevi putni jarak, a potom u nekontroliranom kretanju naletio na metalnu dvorišnu ogradu. Tu je auto poletio i udario u zid kuće nakon čega se prevrnuo na krov.

TEŠKA NESREĆA KOD BJELOVARA Autom proletjeli kroz zid kuće: Jedan mrtav, dvoje ozlijeđenih

Očevidom ove prometne nesreće rukovodio je zamjenik Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru. Sva trojica mladića su s područja Velikog Grđevca. U izvlačenju unesrećenih mladića sudjelovali su pripadnici JVP Bjelovar.

Ovo je deveta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • VladimirKuček 15.12.2019.

    A gdje je policija vikendom ?

  • zgbzagreb 15.12.2019.

    Dobar. Bio je divan mladić. Sad su ostali sigurniji.

  • geez 15.12.2019.

    Ima li itko u HR da zna voziti?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare