To je to što me zanima!

Probio rampu: Austrijanac (23) na Maclju htio pobjeći policiji

Na jednom ulaznom traku na kojem nije bilo nikog od policije pokušao je ući u zemlju i autom zaobići rampu. No pritom ju je oštetio, dodao gas i počeo bježati
Vidi originalni članak

Mladi Austrijanac (23) u nedjelju u 17.30 sati pri ulasku u Hrvatsku nije stao na GP-u Macelj. Na jednom ulaznom traku na kojem nije bilo nikog od policije pokušao je ući u zemlju i autom zaobići rampu. No pritom ju je oštetio, dodao gas i počeo bježati. Policija je krenula za njim i ubrzo su ga zaustavili na autocesti prema Zagrebu, samo par kilometara od graničnog prijelaza.

Kod njega su pronašli 42 grama marihuane zbog čega se i uplašio i nije htio zaustaviti na prijelazu.

Uhitili su ga, a noć na ponedjeljak proveo je kod pritvorskog nadzornika. Zbog oštećenja državne imovine dobit će kaznenu prijavu, a zbog marihuane prekršajnu. Sud će mu odrediti kaznu, vjerojatno novčanu. Ako odmah plati, pustit će ga na slobodu. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 13.06.2016.

    Vidio sam taj događaj jer sam bio u drugom redu,bila su samo tri auta ali MORAM NAGLASIT DA JE POLICIJA EXSPRESNO ODRADILA SVOJ POSAO,SVAKA ČAST HRVATSKOJ POLICIJI

  • Lalala5 13.06.2016.

    Čistokrvni primjer budaletine!

  • 13.06.2016.

    ovakav nacin kaznavanja nema smisla, predlazem da to bude obavezan dobrotvorni rad recimo ciscenje prilaza u bolnicama, hodnike, onda mjenjanje pelena starcima itd . Barem 20sati rada minimalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare