To je to što me zanima!

"Problem u Vukovaru puno je veći od problema s ćirilicom"

Predsjednik Josipović rekao je kako bi volio da se društveno relevantni ljudi, organizacije i političari uključe u raspravu koja bi trebala smiriti stanje u Vukovaru
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Ivo Josipović izjavio je kako je problem u Vukovaru puno veći od problema ćiriličnih ploča. Podsjetio je kako je i prije naglašavao da treba otvoriti dijalog o odnosima većine i manjine te graditi međusobno povjerenje. 

- Volio bih da se cijeli spektar politički i društveno relevantnih osoba, organizacija i političara uključi u raspravu koja bi trebala smiriti ovo stanje. Vidim da se svako malo nešto sruši i napravi nešto što nije u duhu dobrih međunacionalnih odnosa - rekao je predsjednik.

O službenom posjetu Svetoj Stolici, Josipović je rekao kako će u četvrtak s papom Franjom razgovarati o odnosima Hrvatske i Vatikana te općenito o situaciji u Hrvatskoj i regiji, piše HRT.  

Idi na 24sata

Komentari 71

  • papatach 10.10.2013.

    Slazem se predsjednice, chetnici u Vukovaru su puno veci problem od cirilice!

  • petar ll 09.10.2013.

    DINAMO MINSK MEDVSCAK 2-3 pobjeda nakon produzetaka,jebes politiku i njene manipulante.

  • Capafiori 09.10.2013.

    Predsjedniče, ako ste se suprotstavili EU s neizručenjem ubojice hrvatskih emigranata, UDBA-ša Perkovića, kako to da se neznate zauzeti za vlastiti narod, a predsjednik ste mu? Koji dio priče o ćirilici ne razumijete? Ubijate zemlju kojoj ste predsjednik polako, svakodnevno i sigurno. :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare