To je to što me zanima!

Problemi sa zakonom: DORH provjerava Mihovila Štimca?

Zbog sumnji u zloporabu položaja i ovlasti DORH navodno provjerava Dom zdravlja u Metkoviću. Osim Mihovila navodno provjeravaju i njegovog brata Igora Štimca
Vidi originalni članak

DORH od listopada ove godine provjerava poslovanje Doma zdravlja u Metkoviću, kojem je na čelu Mihovil Štimac, jer sumnjaju u zloporabu položaja i ovlasti. Jutarnji list javlja kako se navodno osim Mihovila provjerava i njegov stariji brat Igor Štimac te još nekoliko ljudi. 

Mihovil Štimac je istaknuo kako se radi o anonimnoj prijavi koju svatko protiv svakoga može podnijeti. Dodaje kako je policiju pitao dokle će raditi po anonimnim prijavama i tko će podmiriti nastalu štetu. 

Mihovil je rekao i kako je poslovanje Doma zdravlja u Metkoviću potpuno transparentno te da se u dotičnoj prijavi radi o "slučaju jednog vozača Hitne pomoći". 

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ciara46 24.11.2011.

    Red je da se povede računa o njihovim utajama poreza, državi u koju se uvijek zaklinju, a drže figu.

  • PapaŠtrumpf 24.11.2011.

    DORH bi trebao svim građanima RH sve oduzeti e onda vraćati polako tko dokaže imovinu, šta ostane na licitaciju pa da vidimo sve novopečene tajkune koji primaju socijalnu pomoć a sa strane imaju po 10 firmi

  • tajnamoja 24.11.2011.

    Bit će što bude...

Komentiraj...
Vidi sve komentare