To je to što me zanima!

Problemi u braku? Melania je Donalda 'klepila' po prstima

Sumnje da nešto ozbiljno nije u redu s njima te da je brak kompletna farsa i dalje stižu, a potvrda toga je i neobična scena koja se odigrala prilikom posjeta Izraelu..
Vidi originalni članak

Tradicionalno, američki su se predsjednici barem trudili pokazati kako imaju sretne i stabilne brakove. Čak su i Clintonovi, unatoč njihovim brojnim problemima i prevarama naizgled imali trenutke sreće, zajedničkih osmijeha i držanja za ruku. No, čini se kako Melania i Donald nisu u stanju ni izvesti predstavu za javnost. 

Od njegovog ponašanja na inauguraciji, ukočenog plesa, "ukora" koji joj je dodijeli, razdvojenog života i izvora koji tvrde da već godinama ne spavaju zajedno kao i informacija o njegovim brojnim aferama te hvaljenja s kojim je ženama sve spavao - do Twitter posta koji pljuje po njihovom braku i kojeg je nakratko lajkala čak i Prva dama, sve u njihovom braku za prosječnog čovjeka djeluje neobično, namontirano i izrazito hladno. 

Sumnje da nešto ozbiljno nije u redu s njima te da je brak kompletna farsa i dalje stižu, a potvrda toga je i neobična scena koja se odigrala prilikom posjeta Izraelu.

Nakon što su sišli s aviona, višekratno kritiziran Donald jer "ne čeka svoju ženu" i "ne pridržava joj vrata", odlučio je postupiti naizgled brižno te je posegnu za Melanijinom rukom dok su koračali po crvenom tepihu. No, reakcija Slovenke je bila i više nego neugodna - naizgled mu je odgurnula ruku udarcem svoje po njegovoj.

Je li Melania u tom trenutku pomislila da nitko neće vidjeti što je napravila ili joj naprosto nije stalo, predmet je spekulacije, no dojam koji odaju je nedvojben - daleko su od sretnog para, tumače svjetski mediji.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • žaba davi rodu 23.05.2017.

    I ts mora da ima želudac ko rezervnu gumu od Fapa

  • volim hrvatsku 23.05.2017.

    Donald jednostavno ne zna bonton pa ga Melanija mora podučavati

  • CarminaBurana 23.05.2017.

    zne azna da se ne mogu tu drzati za ruke, cuj kriza u brku hahaha joj kriza u novinarstvu definitivno

Komentiraj...
Vidi sve komentare