To je to što me zanima!

Završila drama: Ženu uspjeli nagovoriti da se preda policiji

Specijalaci, policija, vatrogasci, Hitna pomoć - svi se satima dežurali u Hercegovačkoj 61 gdje je žena lakše ozlijedila muža, zaključala se u stan i nije htjela izaći. Jedva su je nagovorili da na kraju ipak ode s njima
Vidi originalni članak

Susjeda koja živi na istoj adresi na kojoj je satima trajala prava drama iznenadila se kad se vraćajući s tržnice oko 12 sati ugledala ispred zgrade policiju, specijalce, vatrogasce... Žena, za koju susjedi kažu da ima psihičkih problema, svojeg je supruga lakše ozlijedila.

Službenici Hitne pomoći uspjeli su ga prebaciti u bolnicu. Ispred zgrade u Hercegovačkoj ulici nalaze se i vatrogasci koji su razapeli zračni jastuk ispod balkona u slučaju da gospođa koja se zaključala u svoj stan na trećem katu zgrade i ne želi izaći, odluči skočiti.

Jedan od specijalaca je ušao u zgradu u nadi da će uspjeti nagovoriti ženu da otključa vrata i izađe. Nakon više od sat vremena žena je u pratnji policije izašla iz zgrade te je odvezena u policijskom automobilu.

Susjedi kažu da ovo nije prvi put da zbog ovih supružnika kojima je oko četrdesetak godina policija dolazi u njihovu zgradu.

Idi na 24sata

Komentari 159

  • dola2 22.02.2016.

    Luđakinja

  • Bockobocko 21.02.2016.

    https://www.academia.edu/14864077/Mit_i_istina_o_obiteljskom_nasilju Svi misle da su ovakve situacje gdje su žene nasilne neki izuzetak!

  • Mojte mo taok oplota 21.02.2016.

    A da je bilo obratno onda bi on bio obiteljski zlostavljač

Komentiraj...
Vidi sve komentare