To je to što me zanima!

Probušili vodovodnu cijev i potopili uži centar Rijeke

U srijedu oko 7.30 radnici koji su radili na redovnom održavanju slučajno su probušili vodovodnu cijev u blizini Pomorskog fakulteta
Vidi originalni članak

Poplavilo je kod križanja ulice Pomerio i ulice Fiorello la Guardia u Rijeci. Na tome mjestu odvijaju se neki radovi i radnici su ogradili mjesto gdje su trebali bušiti cestu. Počeli su s poslom, ali su nekako probušili i vodovodnu cijev. Nastao je kaos u prometu u središtu grada, rekao nam je Jadranko Krznarić iz Rijeke koji je fotografirao poplavu.
- U srijedu oko 7.30 prilikom poslova na redovnom održavanju grada Rijeke oštećen je opskrbni vodovodni cjevovod u ulici Fiorello la Guardia u neposrednoj blizini Pomorskog fakulteta. Pristupilo se hitnoj sanaciji zbog čega je do daljnjega privremeno bez vodoopskrbe ostao uži centar grada te Ekonomski fakultet i Ekonomska srednja škola. Zatvoreno je sedam ventila u okolnim ulicama. Voda će svima na tom području biti dostupa putem dva hidrantska nastavka - stoji u izvješću Komunalnog društva za vodoopskrbu i odvodnju Rijeka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • szljiva 09.09.2009.

    brucose na pomorskom su upoznavali s vodom u sklopu terenske nastave

  • dbanon_ri 09.09.2009.

    jehohote.. Zakon! koj dobar jacuzzi!

  • daniel051 09.09.2009.

    Eto rjeke usred Rijeke!!! valjda su to riješili, moram do faksa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare