To je to što me zanima!

Pročelnica koja je krivotvorila svoju diplomu dobila prijavu

Bernardica Toplonjak-Halapa krivotvorila je diplomu zagrebačkog Ekonomskog fakulteta. S tom lažnom diplomom zaposlila se u dva navrata na dva radna mjesta
Vidi originalni članak

Policija je podnijela kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu protiv Bernardice Topolnjak–Halape (49), predsjednice županijskog vijeća HSP-a i donedavne pročelnice ureda župana Karlovačke županije koja je krivotvorila diplomu zagrebačkog Ekonomskog fakulteta i sebi pribavila protupravnu imovinsku korist veću od 400 tisuća kuna. 

Halapu se tereti za krivotvorenje isprava, ovjeravanje neistinitog sadržaja i prijevaru. Istraga je pokazala da je Bernardica u razdoblju od 1993. do 2001. godine pribavila lažnu diplomu temeljem koje se zaposlila u dva navrata i to na dva radna mjesta, 2007. godine kada je postala načelnica Općine Lasinje i 2010. godine na mjesto pročelnice u uredu župana Karlovačke županije. 

Bernardica je u prosincu na parlamentarnim izborima bila nositeljica jedinstvene liste HSP-a za sedmu izbornu jedinicu koja je bila sastavljana od četrnaest žena.  

Idi na 24sata

Komentari 11

  • orao3119 03.03.2012.

    hehehehe koji su to svi kriminalci i lažovi

  • Majk1234 03.03.2012.

    Ma da su to samo lažne diplome bilo bi lagano...ali tu ima toliko lažnog materijala da si čovjek ne može ni zamislit..pa se pitam a kaj je s onima koji to izdaju,diplome...mirovine...stipendije...razno razne pomoći...?

  • sesveselni 03.03.2012.

    nista cudno imamo mi i takvh politicara koji se hvalisaju puno a jako malo uistinu znaju !!!!11

Komentiraj...
Vidi sve komentare