To je to što me zanima!

Pročelnik GSS-a: Antoniju Bilić ćemo tražiti dok ju ne nađemo

Za GSS ovo nije gotov slučaj, sada čekamo nove smjernice policije. Tražit ćemo je dok je ne pronađemo. Tako radi GSS, naglasio je pročelnik GSS-a Šibenik
Vidi originalni članak

Pročelnik šibenskog GSS-a Anton Vukičević istaknuo je kako za cijeli GSS potraga za Antonijom Bilić nikada nije prestala. Vukičević je kazao kako su djevojku prije par mjeseci tražili i njegovi kolege iz Zadra, a pretraživali su rijeke i jezera. 

- Za GSS ovo nije gotov slučaj, sada čekamo nove smjernice policije. Tražit ćemo je dok je ne pronađemo. Tako radi GSS. Mene osobno tjera njezin pogled s plakata u kafiću - rekao je Vukičević za Jutarnji list. On je Antonijinu sliku stavio na zid kafića Scorpion u Badnju kraj Drniša, a kaže kako je neće skinuti sve dok ne pronađe njeno tijelo. 

Vukičević je vijest o presudi Draganu Paravinji dočekao u Drnišu, a rekao je kako u ime GSS-a to ne može komentirati. Kazao je i svoje ime kako je bitno da je Paravinja iza rešetaka da ne ponovi sve što je radio u prošlosti. On je inače za Antonijom Bilić tragao 40 dana i noći, a kazao je i kako je za njih to najveća akcija koju su ikada imali.

>>> Izvorni tekst pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Mariana C 30.10.2012.

    Samo vi tražite i nadam se da ju nikada nećete pronaći,ni živu ni mrtvu.

  • user_41984 20.10.2012.

    Znam da radite ovo besplatno,bez zrna dodatka na plači ili bilo kojem drugom prihodu. No kako se nemože pronaći tjelo ako postoje svi relevantni dokazi a jedan od glavnih je tahograf,ako nešto neštima onda je kriv ne za 40 godina nego brate mili 0,65 €c. No zašto gospoda do danas iz policije nisu onda napravili tijeralicu za nestalom osobom koja je najvjerojatnije prodana u italiji u bijelo roblje pa zatim put tamo nesvrstanih zemalja.Ili u nekom od kupleraja,u nigdjezemskoj ili italiji,rimini sicilija itd.U turskoj naj vjerojatnije.No sve jedno dečki svaka čast i sa vama sama smo 24 sata.

  • matej2112 20.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare