To je to što me zanima!

Procurio benzin iz Golfa, spasili se u posljednji tren

Mladići su krenuli pretjecati Twingo i zabili se u njega jer im je iz suprotnog smjera dolazila motoristica. Na Golf je pao stup i sve je planulo
Vidi originalni članak

Ivo L. (19) i Anđelo B. (19) u petak popodne vraćali su se iz škole u Trogiru kući u Kaštela. Ispred njih u Renault Twingu vozila su se dvojica prijatelja. Ivo ih je počeo prestizati.
- Već smo ga skoro prestigli kad je iz drugog smjera na motoru naišla neka djevojka. Ivo se dao udesno i okrznuo Twinga. Udarac nas je odbacio te smo se zabili u zid i rasvjetni stup - rekao je Anđelo. Nakon dvadesetak sekundi stup se prepolovio i pao na Golf.
- Izišao sam iz auta i vidio kako curi benzin. Dva prijatelja iz Twinga i ja izvukli smo Ivu iz auta koji se zapalio nekoliko sekundi kasnije - dodaje Anđelo. Na mjesto nesreće brzo su stigli i policajci iz Zračne luke Split koji su pomogli mladićima. Ivo je slomio prsnu kost i napukao mu je kuk. Ostali mladići su neozlijeđeni, a Golf je u potpunosti izgorio.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sonijakodimi 15.05.2010.

    tako je kusirica samo nisi dodao\"\" sa srečom\"\"

  • Kusirica 15.05.2010.

    Budale..........

  • nema me 15.05.2010.

    Vidi to opet balavac za volanom i to 19. godisnjak da je sam zaradio sigurno bi i pazio na njega mozda je bilai boca vodke uz njega ali decec vozi golfa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare