To je to što me zanima!

Prodaje Fejs profile, može vas osramotiti ili napasti

Onaj koji kupi profil može stavljati poveznice sa zloćudnim programima ili izvući novac, osramotiti ili ucjenjivati. Najbolje je odmah promijeniti lozinku
Vidi originalni članak

Haker Kirloss prodaje više od 1,5 milijuna Facebook profila za 1,35 do 2,45 kuna, piše Jutarnji list. Firma iDefense, u vlasništvu VeriSigna, koja se bavi zaštitom internetskih korisnika od virusa, hakera i sličnih prijetnji, otkrila je da Kirloss prodaje 1000 profila za 25 dolara ako profil ima manje od 10 prijatelja i 45 dolara ako ima 11 i više prijatelja. Vjeruje se da je on prošli mjesec poslao email u kojem je tražio korisnike da resetiraju svoju lozinku. Nasjelo je 1,5 milijuna korisnika čiji se profili prodaju na forumu portala antichat.ru. Onaj tko kupi profil, može stavljati na zidove prijatelja poveznice sa zloćudnim programima ili izvući novac, osramotiti ili ucjenjivati vas. Stoga, najbolje bi bilo promijeniti lozinku i ne koristiti istu za omiljene stranice.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • PapaŠtrumpf 26.04.2010.

    Face mi je zadnja rupa na fruli-niti imam profil niti mi treba, ionako te država može kontrolirati preko oib-a, kartica i mobitela, još da im slike serviram?-Ne!

  • HellbAni_1 26.04.2010.

    koga briga za glupavi fejs

  • Parsifal 26.04.2010.

    tako i treba tim fejsovcima da se maknu više s tog šita

Komentiraj...
Vidi sve komentare