To je to što me zanima!

Prodavačica u šoku: Muškarci pobjesnili nakon što im je rekla da u dućanu stave maske na lice

Kako je izvijestila bjelovarska policija, radi se o 21–godišnjaku, 24–godišnjaku, 31–godišnjaku i 36–godišnjaku koji su u petak oko 18.30 sati ušetali u trgovinu bez medicinskih maski na licu...
Vidi originalni članak

Četvorica muškaraca zaradila su prekršajne prijave zbog neprimjerenog ponašanja u jednoj trgovini u Bedeniku na području Općina Nova Rača.

Kako je izvijestila bjelovarska policija, radi se o 21–godišnjaku, 24–godišnjaku, 31–godišnjaku i 36–godišnjaku koji su u petak oko 18.30 sati ušetali u trgovinu bez medicinskih maski na licu.

Nakon što ih je trgovkinja uljudno upozorila da stave maske ili da napuste dućan, ekipa je počela na nju galamiti.

Sva u nevjerici radi njihove reakcije žena je pozvala policiju.

– Do dolaska policijskih službenika oni su se udaljili s mjesta događaja, a protiv njih slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru – naveli su iz policije.

Ističu i kako će četvorka biti prijavljena zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira za što je predviđena kazna do maksimalnih 800 kuna ili 30 dana zatvora. 

 

Idi na 24sata

Komentari 217

  • centarfor 30.08.2021.

    Kako ste hrabri kada s ovakvim Nickovima pozivate na otpor.

  • toma789 30.08.2021.

    krkani, a što drugo. deru se ne ženu koja samo radi svoj posao. primitivci bi da se njih pusti, a da je došla inspekcija žena bi dobila kaznu.

  • kripput 30.08.2021.

    Dakle bit će prijavljeni zbog narušavanja javnog reda i mira a ne zbog nenošenja maski...

Komentiraj...
Vidi sve komentare