To je to što me zanima!

Produžili pritvor grupi koja je pretukla mladića (29)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sl. Brod: Istražna sutkinja odredila je pritvor od 30 dana trojici osumnjičenika koje se tereti da su nasred ceste brutalno pretukli Krešimira D. (29)
Vidi originalni članak

Krešimir D. (29) kojeg su u nedjelju ujutro oko 6 sati na cesti u Svačićevoj ulici u Slavonskom Brodu pretukla četvorica muškaraca još uvijek se bori za život.
- Njegovo je stanje unatoč našim naporima i dalje nepromijenjeno. Pacijent se nalazi na respiratoru i život mu je i dalje ugrožen. Zajedno s neurokirurgom pratimo njegove životne funkcije i za sada nema potrebe za operativnim zahvatom - rekla je Natalija Mrzljak, dežurna liječnica na Odjelu reanimacije. Uhićeni, od kojih se trojica nalaze u požeškom zatvoru, a jedan se brani sa slobode, u srijedu su u 9 sati ponovo privedeni Istražnoj sutkinji Županijskog suda u Slavonskom Brodu, Jadranki Đaković koja im je na prijedlog Državnog odvjetništva odredila pritvor od 30 dana. U tom roku bi odvjetništvo trebalo podnijeti optužnicu protiv počinitelja ovog strašnog djela. Jedan od roditelja zatvorenika je rekao kako im je zabranjeno kontaktirati s njima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • šamar 28.07.2010.

    cudim se kako ga nisu pustili inace pustaju ubojice i ostalu gamad

  • amsterdam 28.07.2010.

    kladim se da su napadaci sa jelasa

  • heconja 28.07.2010.

    zašto ne napišeta njihova imena i godine,ak su bili tolki frajeri nek se zna tko su..30 godina zatvora za svakog

Komentiraj...
Vidi sve komentare