To je to što me zanima!

Profesor: Izručite me, ja želim biti što bliže svojoj ljubavi (15)

Jeremy Forrest (30) u francuskom zatvoru čeka izručenje u Britaniju. Odvjetnik kaže da Jeremy nije pervertit jer je bježao s učenicom te da će njihova ljubav potrajati
Vidi originalni članak

Profesor Jeremy Forrest (30), koji je bježao s učenicom Megan Stammers (15), očajnički želi da ga Francuska izruči Velikoj Britaniji. Želi biti što bliže svojoj maloljetnoj ljubavnici. Jeremy se trenutno nalazi u pritvoru u Francuskoj. 

Odbjegli par su nakon nekoliko dana bježanja locirali u Bordeauxu. Tamo su njega uhitili, a nju poslali obitelji u Veliku Britaniju.

Svom odvjetniku povjerio se kako ga je potpuno slomilo to što je njihovoj ljubavnoj priči morao doći ovakav 'brutalan kraj'. U utorak bi se trebao pojaviti na francuskom sudu, koji će odlučiti o njegovom izručenju.

Jeremy Forrest nije pervertit. Ovo je priča o ljubavi i strasti i mislim da ona nikada neće završiti - rekao je za Daily mail profesorov odvjetnik Daniel Lalanne.

I dok Jeremy čeka izručenje, njegova obožavana učenica već je u Britaniji. Po izlasku iz aviona dočekala ju je majka s kojom je trenutno u hotelu gdje se skrivaju od medija.

U međuvremenu je Jeremyjeva prevarena supruga Emily pokrenula proces rastave.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • dipsy2010 01.10.2012.

    Pa ovaj prof je stvarno zaljubljen??!? Trebao se prvo rastati od žene, pričekati da mala bude punoljetna, pa započeti s njom vezu

  • LjiljanaRašić 01.10.2012.

    ma daj....ona je još dijete...a on je još veće dijete kad misli da je to prava ljubav

  • _petra_ 01.10.2012.

    sve se to moglo drugacije odigrati...uostalom ako je to prava ljubav sta nije pricekao jos 3god

Komentiraj...
Vidi sve komentare