To je to što me zanima!

Profesor je bio galantan. Nikad nije silio na seks...

Prijatelj Miljena Veršića (41) ne vjeruje da je bio nasilan jer je prema njemu uvijek bio ljubazan. I za ubojicu, Bruna Duića, svi imaju riječi hvale
Vidi originalni članak

Kod profesora Veršića u stanu bio sam dva puta i on je bio jedanput kod mene. Uvijek me lijepo ugostio i uvijek je bio strašno galantan i ljubazan. Poslije bi me svojim crnim džipom odvezao doma, ispričao nam je mladić koji se anonimno javio u našu redakciju. Kaže da je Miljena Veršića (41), kojeg je u petak navečer u Bartolićima u Zagrebu mačetom sasjekao Bruno Duić (21), upoznao na internetu, gdje se Veršić oglašavao.
- Ne bih ni znao o kome je riječ da nisam vidio sliku u novinama. Teško mi je vjerovati da bi pokušao nekog prisiliti na bilo što. Nikad mi nije učinio ništa protiv moje volje - otkrio je mladić i rekao da mu je Veršić otkrio kako je prije dva tjedna imao problema s nekim. Ali nije znao na koga je mislio. I mladog ubojicu Brunu Duića njegovi susjedi u Hrgovićima opisuju kao dobrog i mirnog mladića koji bi uvijek pristojno pozdravio. Kažu da je studirao kemiju i da je bio zaposlen. Otac mu radi na televiziji, kao i stariji brat, koji je novinar. Često su ga viđali s djevojkama, no u ponedjeljak nam nisu znali reći je li s kojom od njih bio u vezi.
- Znate, on vam je bio onako malo poseban. Imao je poseban govor i kretnje. Znate onako, malo feminiziran. Bio je sitan i suh, a otraga imao dugi repić. No meni je sve to bilo smiješno i simpatično - rekla nam je susjeda. Kažu kako nije pio ni drogirao se te kako nikad nije bio problematičan. Nisu ni slutili da bi dobri mladić iz susjedstva bio sposoban za takvo okrutno ubojstvo.

MLADI UBOJICA JOŠ U ŠOKU
Duić nije sposoban razgovarati s policajcima ni tri dana nakon zločina. I dalje je u psihijatrijskoj bolnici Jankomir u Zagrebu, a policija se nada da će uskoro uspjeti s njim obaviti obavijesni razgovor. Kako doznajemo, Veršića je upoznao na internetu, a susjedi su ga, navodno, viđali u njegovom ulazu i ranije.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • magnolija1 24.12.2008.

    čovjeka poznam i bio je u redu, i svatko ima pravo na svoju seksualnu orjentaciju i ne zaslužuje takvu smrt

  • miroljubiv 23.12.2008.

    Blago pokojnima, ali kad vas sasjeku mačetom, teško ćete povjerovati da niste prisilno tražili nešto na što niste imali pravo.ovo je opomena za javnost, kad živiš u ilegali, posljedica može bit kobna.volio bi da me netko razuvjeri kad se kaže \"kako je živio, tako je i završio\".slijedi novi linč za gayeve, crkvenjaci pokušavaju prebaciti odgovornost za kraj svijet na gay populaciju.tko će pobijediti na kraju svijeta? ili ga nećemo svi preživjeti.......

  • zdtaja 22.12.2008.

    Iz mire tri vraga vire...

Komentiraj...
Vidi sve komentare