To je to što me zanima!

Profesora i učenicu snimili na trajektu, no ne traži ih policija

Francuska policija izvijestila je kako britanskog profesora ne traže, a neće ga ni uhititi ukoliko ga pronađu, jer po njihovim zakonima nije napravio krivično djelo
Vidi originalni članak

Francuske vlasti su u srijedu navečer potvrdili kako ni ne traže djevojku Megan Stammers (15) koja je iz Velike Britanije pobjegla s profesorom Jeremyjem Forrestom (30), jer ne smatraju da je par počinio nikakvo kazneno djelo. 

Istaknuli su kako ga neće uhititi ako ga i pronađu, jer nije prekršio nikakav zakon što se njihovog pravosuđa tiče, iako je pobjegao s maloljetnom djevojkom bez dopuštenja njenih roditelja, javlja Daily Mail.

Francuske vlasti komentirale su kako u njihovoj zemlji nije zločin ako je čovjek od 30 godina u intimnoj vezi s djevojkom od 15 godina, pošto je 15 godina dobna granica.

Podsjetimo, britanski profesor matematike je s učenicom pobjegao iz zemlje prošlog četvrtka. Mjesecima uoči bijega, profesor je na svom Twitteru profilu objavljivao ljubavne poruke. 

Od kada je u siječnju počela njihova afera muškarac je pisao kako ima moralne dileme pobjeći s njom ili ne. Osim toga, u porukama je otkrio i kako je njihova veza započela upravo u školi. 

Ne zna se gdje je par trenutačno, jer ne koriste svoje mobitele niti kartice te im se ne može ući u trag. Ipak, pretpostavlja se kako su u Francuskoj još, a snimljeni su na trajektu koji plovi preko La Manchea prije nekoliko dana. 

Forrest je inače oženjen, a njegovi susjedi ispričali su medijima kako se par cijelo vrijeme svađao te im se činilo da se ne slažu. Meganini roditelji zabrinuti su jer se već danima nisu čuli s kćeri.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Mariio1777 28.09.2012.

    Noću ona njemu...."O profesore, crni moj profesore, pa jao..veliki ti je stojko!"

  • Tiranosaurus 28.09.2012.

    Neka im je sa srećom i da ih nikada ne pronađu

  • Mala87 28.09.2012.

    Run Forrest, run! :)) Joooj čega sve ima na ovom svijetu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare