To je to što me zanima!

Profesora s Kolumbije tuže za incest, bio je u vezi sa kćeri?

Profesora Davida Epsteina (46) su suspendirali i trenutačno ne drži predavanja na Sveučilištu Kolumbija. Navodno je tri godine bio u vezi sa svojom kćeri (24)
Vidi originalni članak

Profesora Davida Epsteina (46) sa Sveučilišta Kolumbija u četvrtak su optužili za incest jer je navodno tri godine bio u vezi sa svojom kćeri (24). Terete ga i zbog slanja neprimjerenih SMS-ova jednoj djevojci, s kojom je navodno isto bio u vezi. Na Sveučilištu inače predaje politiku SAD-a i glasačka prava. Robert Hornsby, glasnogovornik Sveučilišta, rekao je kako su Epsteina suspendirali te trenutačno ne drži predavanja. Bio je ugledan profesor, a predavao je i na Stanfordu te Harvardu.

- Profesor je nevin sve dok mu se ne dokaže krivnja te dok ne dokažemo da su optužbe ništa više nego optužbe - rekao je njegov odvjetnik Matthew Galluzzo. Ako ga osude krivim, dobit će do četiri godine zatvora, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • drago - ante 29.12.2010.

    Ovoga monstruma treba kastrirati ,a malu na lječenje .Što joj bi.

  • kalca 23.12.2010.

    eto kakvi ljudi tamo rade nije ni cudo da je i sanader temo dobio mogucnost da predaje

  • istina1 15.12.2010.

    kad nosiš bakine papuče i masturbiraš onda je to incest a dedine papuče to ti je homoseksualni incest samo ako pritom koristiš kondom onda ti je sve oprošteno

Komentiraj...
Vidi sve komentare