To je to što me zanima!

Profesorici 7,5 god. zbog ljubavne veze s učenicom

Australija: Profesorica u srednjoj školi učenicu je obasipala darovima i dobrim ocjenama. Uskoro je prijateljstvo preraslo u ljubavnu vezu
Vidi originalni članak

Učenicu od tek 14 godina profesorica Amanda Louise Thompson (28) počela je zavoditi u srednjoj školi u Brisbaneu. Osobito su se zbližile nakon što je profesorica doznala da učenica boluje od poremećaja u prehrani. Prijateljstvo je ubrzo preraslo u ljubavnu vezu, a profesorica i učenica uredno su imale seksualne odnose. Veza je trajala od travnja 2003. do 2005. godine. Tužitelj je kazao kako su zajedno išle i na odmor, a profesorica je učenicu obasipala darovima i dobrim ocjenama. Profesoricu Thompson suspendirali su odmah nakon uhićenja. Iako ništa od navednog nije priznala, osudili su je na 7,5 godina zatvora i više nikad neće moći raditi s djecom. Sudac je presudu obrazložio time da se profesorica infiltrirala u obitelj djevojčice te iskoristila povjerenje roditelja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lobotomix 12.12.2008.

    a kod nas starac za silovanje svoje unuke (koja ima 3-4 g) dobije 1-1,5 godinu i brani se sa slobode?!! živjelo hr pravosuđe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare