To je to što me zanima!

Profesoru Kursaru prijetio jer mu je kći rušio 28 puta

T.R. je profesoru Tončiju Kursaru prijetio jer je njegova kći više od 20 puta pala ispit. Kasnije je profesora bojom zalio njegov zaposlenik (28)
Vidi originalni članak

Bijes oca T. R. (57), čija je kći 28 puta pala ispit iz kolegija Uvod u politologiju, nije osjetila kći nego profesor Tonči Kursar s Fakulteta političkih znanosti. Otac je 27. kolovoza 2008. presreo Kursara i prijetio mu. No Kursar opet nije pustio njegovu kćer. Zato je T. R., vlasnik kafića Kaktus u Zagrebu, od konobara K. J. (28) zatražio da napadne Kursara. Odvezao je konobara pred Kursarov stan 18. ožujka 2009. s kantom građevinske boje. Konobar je, vidjevši profesora na cesti, iskočio iz auta, gurnuo Kursara i zalio ga bojom. Policija je uhitila “brižnog” oca i konobara. Sumnjaju da bi oni mogli biti odgovorni i za ostale napade i prijetnje profesoru.
Kursar je teško ozlijeđen 18. prosinca. U zgradi ga je palicom pretukao muškarac i slomio mu šaku. Istražni sudac zagrebačkog Županijskog suda ispitao je dvojicu osumnjičenih muškaraca. Iako je Državno odvjetništvo predložilo pritvor, sudac ih je pustio da se brane sa slobode

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Determinator 23.12.2009.

    Eto! Ovakvi predaju na fakultetima i mi se čudimo da djeca postaju debili nesposobni! Čudimo se da se ispiti plačaju! Ma katastrofa! Zaslužio je svaki napad jer je njegov vlastiti način treniranje sile i strogoće. Profesore, profesore, jel ti sada jasno kako se tjera mak na konac?

  • sprinterica 22.12.2009.

    gledala sam na vijestima da je prosječna porlaznost kod tog profesora 18%

  • snork 22.12.2009.

    a to je bio ključni pasus. lol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare