To je to što me zanima!

Proizvođači duhana traže da im se isplate poticaji

Proizvođači duhana iz Podravine i Slavonije su u ponedjeljak prosvjedovali na trgu u Virovitici. Traže isplatu poticaja za 2008. i 2009. godinu
Vidi originalni članak

Proizvođači duhana iz  Podravine i Slavonije u ponedjeljak su prosvjedovali  na središnjem gradskom trgu u Virovitici. Traže razgovor s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede i kažu da će, ako razgovor ne bude u roku od pet dana, prosvjedi biti oštriji. Proizvođači se žale da im nisu isplaćeni poticaji u 2008. i 2009. godini te traže da se napravi strategija hrvatske proizvodnje duhana nakon ulaska Hrvatske u EU.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bre 08.02.2010.

    Od svih poljoprivrednika uzgajivači duhana žive najbolje. isplativa je to kultura. unaprijed imaju dogovoren otkup (sav), dobre cijene od kojih ostvaruju zaradu, ali žele i poticaje- duhanski lobiji su najjači (ako treba i ubiju te (Pukanić)). baš me zanima kaj bi rekli oni koji siju pšenicu po nikakvoj cijeni i još ju ukradu na kraju.

  • plavi cvijet 08.02.2010.

    Nesposobni rade planove i obećanja i donose Zakone i Pravilnike, a nemaju pokriće za iste. Ili imaju, a potroše jer su isto opet nesposobni. Na obećane poticaje vam oni ne misle. Pljuju po Sanaderu, a za 6 mjeseci mu daju tri miliona kuna za prijevoz i čuvanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare