To je to što me zanima!

Proklizao u tunelu i zabio se u drugi auto, jedan je ozlijeđen

Jedan auto je proklizao, zabio se u rubnik i udario u drugi - rekao nam je čitatelj koji je snimio fotografiju sudara u tunelu Mravince na brzoj cesti Klis Grlo - Solin u smjeru Splita u srijedu oko 15 sati
Vidi originalni članak

Sudarila su se dva auta u tunelu Mravince na brzoj cesti Klis Grlo - Solin u smjeru Splita. Jedna osoba je prevezena u bolnicu. Očevid je u tijeku.

Jedan auto je proklizao, zabio se u rubnik i udario u drugi - rekao nam je čitatelj koji je snimio fotografiju sudara u tunelu Mravince na brzoj cesti Klis Grlo - Solin u smjeru Splita u srijedu oko 15 sati. Jedna osoba je ozlijeđena i prevezena u bolnicu, a težina ozljeda još nije poznata rekli su u Policijskoj upravi Splitsko-dalmatinskoj. Vozi se usporeno jednom trakom, a očevid je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Prva Proleterska 15.11.2017.

    Tehnićko- kemijski sustav podloge, kojom vozimo po milome nebu je absolutno drugaćiji od podloge po kojoj vozimo u tunelu ! Ko to ne razumije , da ne dužim , neka vrati dozvolu , za obće dobro , dok to ne naući i sam dođe do saznanja , da je po mokrome tunel prvi dan , nakon nekiše od 5 dana obićno klizalište i da tunele nikada ne opere kiša ! Zato i ogranićenja u tunelima , koja su ponekad i previsoka !

  • nori 🖖 15.11.2017.

    strava ?

  • ajetodoo 15.11.2017.

    Gadno je to kad u tunelu zakrka pol metra snijega.Ne vidiš cestu, ne vidiš crte.

Komentiraj...
Vidi sve komentare