To je to što me zanima!

Prolaznici spasili tek rođenu bebu iz crne vreće pored ceste

Jedna od žena koja je pronašla bebu stavila je gumene rukavice prije nego je rastrgala vreću i izvadila bebu iz nje. Novorođenče je još bilo spojeno s posteljicom
Vidi originalni članak

Šokirani prolaznici spasili su djetešce koje je netko ostavio u vreći za smeće pored ceste. Tek rođena beba još je pupčanom vrpcom bila spojena za posteljicu koju je bešćutna žena koja ju je rodila ostavila zajedno s bebom u vreći.

Sadržaj vreće prestravio je prolaznike koju su je pronašli, a još više su se šokirali kada su vidjeli da je novorođenče još živo .

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedna od nalaznica na ruke je stavila gumene rukavice prije nego je rastrgala vreću, a druga je pored bebe na pod stavila tkaninu na koju su je premjestili nakon što su je izvadili iz vreće. Prije nego što su je zamotale, uz bebu su stavile i posteljicu koju je žena u rukavicama zamotala u ostatke vreće.

Zasad nije poznato gdje je video snimljen .

Idi na 24sata

Komentari 62

  • balalajka84 18.10.2015.

    da je bila vrećica za namirncie bilo bi manje šokantno

  • SHALOM 18.10.2015.

    Od zla oca i jos gore matere! Bebacu zelim lijepo djetinstvo, dobre nove roditelje i sve najbolje!

  • ilmare 17.10.2015.

    Samo ,ako to dijete nije rodila isto netko tko je također DIJETE.. Tko zna. ?? Jer ne mogu vjerovati da bi tako nešto učinila odrasla osoba,osim ako nije psihički bolesna ,narkomanka,alkoholičarka potpuno nesvjesna svog zločina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare